Ultra Viking Run voor Kluivert Dog Rescue Center

Ultra Viking Run voor Kluivert Dog Rescue Center | Geld inzamelen
 
 
Voor het Kluivert Dog Rescue Center doe ik mee met de Ultra Strong Viking Run.

Op 29 september a.s. doe ik mee met de Ultra Strong Viking in Duitsland: een run van 60 km met meer dan 135 obstakels en 3300 hoogtemeters. Dit alles moet ik binnen 10 uur afgelegd hebben.

Naast het feit dat ik dit onwijs leuk en uitdagend vind, wil ik geld inzamelen voor het goede doel: het Kluivert dog rescue center.
Ik ben met hen in contact gekomen omdat wij via deze stichting een hond uit Curacao hebben geadopteerd.

Het is een non-profit organisatie die zich inzet voor de honden op Curacao. Het Center zal een veilige haven bieden aan honden in nood, die directe zorg nodig hebben doordat ze op straat leven, ondervoed, verwaarloosd of erg ziek/gewond zijn. In het Center worden de honden opgevangen, verzorgd, gesocialiseerd en herplaatst/geadopteerd. De honden krijgen een welverdiende tweede kans op een beter leven, een leven wat ze wellicht nooit gekend hebben! Daarnaast organiseren zij ook sterilisatie/castratie acties en educatieve programma’s om het aantal zwerfhonden op Curacao te reduceren en zo het dierenleed op het eiland te verminderen. Momenteel (aug-sept 2018) zijn ze hard bezig met het realiseren van het Kluivert Dog Rescue Center op Plantage Porto Mari. Het Rescue Center zal oktober 2018 opengaan.

Sponsor mij met de Ultra Viking Run en steun zo de honden op Curacao!

Hartelijk dank!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 820,00

Deze actie is gesloten.