Ultieme droom van Adrian als top bodybuilder

Ultieme droom van Adrian als top bodybuilder | Geld inzamelen
 
 
Bodybuilding wedstrijd

Ultieme droom van Adrian om een top buidybuilder te worden

Een ernstig ongeluk met de trap in 2007 zette het leven van Adrian op zijn kop. Adrian had een gebroken rug. Na 1,5 jaar herstel kon Adrian op therapeutische basis fitness gaan doen. Langzaam aan werden de spieren in de rug en benen wat sterker zodat Adrian zonder rugpijn kon lopen.


Bodybuilding is altijd Adrian zijn droom geweest. Na dit ongeluk was eerst de gedachte dat deze droom niet meer haalbaar was. Maar.......Adrian heeft niet opgegeven en is keihard aan het trainen gegaan.


‘Mijn ultieme droom is om volgend jaar de bodybuilding S.A.P. Cup 2019 te gaan doen, als eerste wedstrijd. Het gaat niet vanzelf en het gaat pijn doen, maar ik heb dit doel gesteld. Ik wil mensen inspireren en laten zien dat niets onmogelijk is met behulp van u.’


Adrian is al goed op weg. Maar nu moet het lichaam goed in vorm komen zodat het klaar is voor een wedstrijd. Dat kost enorm veel dicipline en tijd. Daarvoor is goede begeleiding nodig om zijn voeding, training en hoe je moet poseren op het podium om zo een wedstrijd te winnen.


Wij waarderen uw donatie enorm.


Lees meer informatie van Adrian op adrianbodybuilder.coolpage.biz of adrianbodybuilder40.blogspot.com


 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0% / 2070 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.