uitvaart voor papa

uitvaart voor papa | Geld inzamelen
 
 
uitvaart voor papa

Mijn vader is alleen in zijn appartement overleden in het weekend door een hartstilstand. Hij was een lieve man en een goed persoon. Hij gaf meer om mij en familieleden dan om zichzelf en was nooit gierig als het om geld ging, he just wanted to help people en nu heeft hij zelf hulp nodig. 

 mijn vader overleed en was echter niet verzekerd, Hij had nog een heel leven voor zich jammer genoeg zullen zijn dromen niet werkelijkheid worden. Omdat hij niet verzekerd was zijn de kosten voor zijn laatste rust plek duur, als student is het voor mij onmogelijk om zo'n groot bedrag bij elkaar te krijgen en vandaar roep ik de hulp op van mijn medemens. 

 Op het moment ligt papa in het mortuarium en omdat hij niet verzekerd is kan het nog 1 of zelfs 2 weken duren voor dat wij hem naar zijn laatste rustplek kunnen brengen en afscheid van hem kunnen nemen. 

 Dit breekt mijn hart, niemand verdient het om op zo'n manier en met zoveel struggle naar zijn laatste rustplek te worden gebracht. 

 papa zou dat niet gewild hebben, niemand zou dat willen voor zijn of haar geliefde. 

 De gemeente dekt een deel van de begrafenis en de rest moeten wij zelf betalen zodat wij een ceremonie kunnen krijgen op de begrafenis en op een normale manier afscheid kunnen nemen van papa. 

 Ik hoop dat er mensen zijn die ons kunnen helpen om papa naar zijn laatste rustplek te brengen.. als eer naar de man en hoe hij was voor zijn medemens 

 we hebben de donaties snel nodig om alles goed te kunnen regelen voor papa de kosten zijn natuurlijk voor de familie en daar gaat ook veel tijd in zitten. 

 Omdat wij pas duidelijkheid hebben over de begrafenis als we all het geld bij elkaar verzameld hebben.. 

 Bij deze hoop ik dat een ieder die dit leest de familie en mij kunnen helpen op het afscheid dat hij verdient. 

 hartelijk bedankt namens de familie. 

Ferron PolakEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
119 donaties
€ 2.135,00
Doel: € 2.000,00
106%

Deze actie is gesloten.