Uitvaart voor Frans

Uitvaart voor Frans | Geld inzamelen
 
 
Wij gunnen Frans een waardig afscheid.

Lieve vrienden, familie en bekenden.

 

Zoals jullie weten is mijn broertje Frans al geruime tijd ziek, een jaar geleden werd er kanker geconstateerd bij Frans, en na een lange periode van goed nieuws en slecht nieuws van de artsen doet het mij meer dan pijn om jullie mede te delen dat er helaas geen hoop meer is voor Frans, Frans is uitbehandeld.

Het laatste half jaar heeft Frans met z'n partner Marinda en hun dochtertje Ashley van7 een ware hel moeten doorstaan, de familie en doktoren hebben werkelijk alles gedaan wat in hun macht lag om hem erbovenop te krijgen. Maandenlang ver van huis. Een operatie die nog nooit was uitgevoerd, de beste verzorging, de meest heftige medicatie, maar het heeft allemaal niet mogen baten.
Graag willen Marinda, Ashley en Frans natuurlijk ook zelf de tijd die ze nog hebben laten besteden aan de kwaliteit van het leven en aan hun gezin en familie. Vooral dus niet aan financiën en andere ellendige zaken. Waarom vertel ik dit? Helaas was Frans ten tijde van zijn diagnose kanker niet verzekerd, voor z'n vrouw en dochter was dit wel verzorgd, maar hij was zichzelf alleen vergeten. Helaas is het in de zorgverzekering precies als het met een huis zou zijn, namelijk "Je kunt een brandend huis ook niet verzekeren"...........

Dus onze vraag is beste mensen, een gemiddelde uitvaart (niks bijzonders) kost al rond de 6.000 euro, wij willen en hopen een gedeelte van dit bedrag op te halen door middel van deze crowdfunding actie, zodat Frans en zijn gezin zich daar alvast niet om hoeven te bekommeren. Voel je tot niks verplicht, maar het zou geweldig zijn als jullie ons hierbij zouden helpen.

Doneren gaat via de knop hieronder.

Alvast bedankt, namens

Lia Smit en heel de familie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
286 donaties
€ 6.755,00
Doel: € 8.000,00
84%

Deze actie is gesloten.