uitvaart en nasleep rekeningen van ons broertje

uitvaart en nasleep rekeningen van ons broertje | Geld inzamelen
 
 
Steun ons een beetje met nasleep overleden broertje Chris

Vorige maand is onze broer Chris overleden. Hij was de laatste tijd zielsongelukkig en weinig tot geen inkomen deed hem veel pijn. Hij werd uiteindelijk drie-en-dertig jaren en wij hebben nooit durven denken dat we hem zo vroeg al zouden verliezen. Nederland verliest twee prachtige blauwe ogen.

 

Als erven zijn wij verplicht de nasleep van vele kosten en schulden vrijwel direct te betalen. Net zoals met het verlies van onze broer vinden wij het zuur dat het totaal verschuldigde bedragen in zo'n korte tijd bij ons worden geind, die nu nog oplopen. Wij zijn deze maand druk bezig geweest allles wat we hebben te verzamelen dat we met moeite bijeen hadden gespaard en zelfs hebben moeten lenen.

 

Het zou voor ons veel betekenen als iemand zich geroepen voelt te doneren om ons van een deel van die schulden te verlichten. Omdat we met een fractie van dit bedrag dolblij zouden zijn wensen wij geen streefbedrag op te geven. Wij zouden bijvoorbeeld een urn willen kopen, maar de goedkoopste kost al snel ongeveer 900 EUR. Het is echt absoluut wat U wilt geven, kleine bedragen zijn welkom.

 

hartelijk dank

 

Sommigen hebben voor alles in het leven hard moeten werken en nooit wat gekregen zonder er naar te moeten vragen. Wij zijn ons  bewust, steeds meer en meer, dat wat je nog hebt, je dat elk moment kunt verliezen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.