Uitgeven boek

Uitgeven boek | Geld inzamelen
 
 
Stem van het stille kind

Kindermishandeling is vandaag de dag een complex probleem. Ik wil je een kijkje geven in mijn leven als kind die te maken heeft gehad met verschillende aspecten van kindermishandeling, de gevolgen hiervan en hoe dit in mijn dagelijkse leven nog uiting kan geven in gedrag, gevoel en emoties.

Ik neem je mee in de wereld van angst, eenzaamheid en overleven. Maar ik geef je ook de ontwikkeling van kracht, talent, groei en inspiratie.

Mijn doel is niet om mij te beperken tot mijn persoonlijke verhaal. Niet omdat mijn ervaringen er niet mogen zijn maar omdat er een veel groter belang ligt in het delen ervan;

Mijn verhaal had zomaar jouw verhaal kunnen zijn. Mijn verhaal kan zomaar het verhaal zijn van iemand die heel dicht bij je staat. Mijn verhaal kan zich afspelen achter elke gesloten deur waar je dagelijks langs loopt. Mijn verhaal heeft dan ook als grootste doel om een stem voor alle kinderen te zijn die in een onveilige situatie verkeren. Onveilig gisteren, vandaag en morgen.

Maar ik deel ook graag wie het verschil voor mij als kind heeft kunnen maken, hoe dat werd gedaan en hoe ik daar vandaag de dag nog de vruchten van pluk. Ik hoop dat het delen van dit verschil inzicht geeft in dat iedereen, ongeacht leeftijd, beroep of omgeving; Iedereen kan een wereld van verschil zijn in het leven van een kind!

Help jij mij om mijn droom waar te maken zodat mijn boek "Stem van het stille kind" uitgegeven kan worden?
Ik heb mijn manuscript verstuurd en een enorm positieve reactie ontvangen van een uitgever! En dan is de stap naar een eigen boek ineens een stuk dichterbij gekomen. Spannend! Wat mij echter nu nog tegenhoudt is een auteursbijdrage die ik niet eventjes in mijn bezit heb.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
60 donaties
€ 1.020,00
Doel: € 1.600,00
63%

Deze actie is gesloten.