Uit de WSNP

Uit de WSNP | Geld inzamelen
 
 
Help mijn Maatje

Hallo allemaal,

 

ik heb een vriend genaamd Wesley, die zit 5 jaar in de WSNP en word nu aangegeven dat die beëindigd word zonder SCHONE LEI, wesley heeft altijd zijn best gedaan maar door onmacht van de de belasting en gemeente krijgt hij geen schone lei.

 

Wesley heeft mij geholpen toen ik helemaal Total los was geslagen door een groep jongens waar ik bij in huis woonde, Wesley heeft mij in zijn huis genomen waar die leefde met zijn vriendin en 2 kinderen.

 

ik wil wesley helpen omdat hij genoeg heeft mee gemaakt, zijn nek gebroken waardoor die niet meer normaal kon functioneren voor werk en dus in de moeilijke situatie is gekomen met zijn Wsnp.

 

Wesley is een jongen die altijd voor iedereen klaar staan maar vooral voor zijn gezin dat is zijn nummer 1, en doordat hij zo vecht voor een goed leven voor zijn kinderen hoe dan ook pijn in zijn nek of niet hij staat er.

Ik hoop dat jullie het hiermee kunnen helpen en hij alsnog een schone lei kan krijgen en een normaal leven kan leiden met zijn gezin en er een hele last van zijn schouders af is net zoals hij bij mij gedaan heeft.

 

al vast bedankt allemaal groetjes Ricardo

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 30.000,00
0%