Uganda project

Uganda project | Geld inzamelen
 
 
Het helpen aan een goede toekomst voor de kinderen in Uganda.

  
Wij zijn 8 leerlingen van de Calvijn uit Hardinxveld-Giessendam. We zitten allemaal in de derde klas en komen uit verschillende niveaus.  We reizen van 8 feb tot 16 feb 2019 af naar Uganda om hier prachtige projecten te gaan ondernemen. 
  
We vliegen vanaf Schiphol naar Kampala in Uganda. Hier overnachten we. De volgende morgen reizen we door naar Kotido. Hier bevindt zich onze eindbestemming. Hier verblijven we bij een echtpaar wat al tientallen jaren actief is in Uganda. Anke en Ronald Simiyu. Anke is Nederlandse, Ronald is Keniaan. Via de website http://www.karamojaarts.com/ vindt u meer informatie over wat hen beweegt en wat ze doen. Zij hebben hier een basisschool opgericht, ze leren de plaatselijke bevolking hoe ze op een duurzame manier landbouw kunnen bedrijven en ze leren hen te ondernemen door het toerisme te ontwikkelen in die regio. 
  
Wij gaan met de leerlingen van de basisschool activiteiten ondernemen en hen verder helpen vanuit ons christelijke standpunt. We gaan het schoolgebouw veder uitbreiden, want er is te weinig plaats voor het groeiend aantal leerlingen. We gaan ook lessen verzorgen voor de leerlingen zelf. Ook hopen wij zelf veel te leren van het land, de bevolking (Karamojong), de cultuur. Het aanleggen van watertanks t.b.v. de leerlingen. Goed kwalitatief onderwijs in het noorden van Uganda, dat vind je niet zomaar… Wij willen daar graag aan meehelpen om dat mogelijk te maken. We zijn erg enthousiast om zo’n prachtig project uit te kunnen voeren.  
  
Wij vragen uw steun voor onze plannen en ideeën. Om dit uit te kunnen voeren is een geldbedrag nodig. We zijn druk bezig een mooi bedrag bij elkaar te krijgen doormiddel van allerlei manieren van geldinzamelingen. Wij zouden het onwijs fijn vinden als u doneert. Dit kunt u doen naar dit bankrekeningnummer:  NL71RABO 0319770141 onder vermelding van mijn naam en klas: Paul van Soerland 3D. Omdat u doneert aan een ANBI-stichting, heeft u mogelijk belastingvoordeel.  
U mag erop rekenen dat ik u op de hoogte houd van de vorderingen en na afloop zal ik zeker van me laten horen wat het resultaat is geworden van onze reis naar Uganda. 
  
Met elke euro die we krijgen komen we weer een stap verder tot ons mooie doel: Onszelf en een ander laten stralen!   Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 155,00
Doel: € 1.000,00
15%

Deze actie is gesloten.