Tycho at Sea

Tycho at Sea | Geld inzamelen
 
 
Help mij over de Atlantische Oceaan

Hallo, mijn naam is Tycho Kuppens ik ben 15 jaar oud en ik zit op het Cals College in IJsselstein.

Iedereen komt in zijn leven wel eens op een idee waarvan je denkt dat het echt geweldig is en je het supergraag wilt gaan doen, maar van binnen weet je dat je dat idee nooit gaat behalen. Nu was het mijn idee om over de oceaan te varen en van alles te leren. Ik dacht natuurlijk dat dat doel ver buiten mijn bereik lag en om eerlijk te zijn liet ik het daarbij. Maar nu kwam ik er deze zomer achter dat mijn idee helemaal niet zo onbereikbaar is. Mijn wens is om mee te gaan met School At Sea om daar 6 maanden lang mijn school te doen op zee. School At Sea is een bedrijf dat het mogelijk maakt voor kinderen van mijn leeftijd om 6 maanden de zee op te gaan en daar mijn schoolwerk te maken. Er gaan ook leerkrachten mee.

Ik was meteen enthousiast en schreef me in. Natuurlijk is School At Sea niet gewoon een boot waar je je huiswerk op kunt maken, het is veel meer dan alleen dat. Ik ga dan met 40 andere leerlingen uit heel Nederland 6 maanden lang een reis maken langs de Cariben.

We gaan dan langs Tenerife, Kaapverdië, Dominica, Curaçao, Panama, Cuba en nog veel meer andere gave plekken

Als ik dit ga doen, zijn mijn doelen:

*nieuwe vriendschappen maken,

*heel veel landen en nieuwe culturen ontmoeten,

*nieuwe talen leren,

*mijn eigen vaardigheden verbeteren,

*in een team werken,

*zelfstandig leren zijn,

*leren drinkwater te maken van zeewater,

*op mijzelf kunnen bouwen,

*mijzelf leren kennen en leren leiding te geven.

 

Ook ga ik een blog bijhouden waar ik op ga schrijven wat ik allemaal gedaan heb en welke ervaringen ik daarbij gekregen heb.

 

We nemen een route die dicht langs de plastic soepen in de oceaan gaat. Ik ben heel erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien. Want daar wil ik namelijk een oplossing voor gaan bedenken. Als ik dat alles bereikt heb ga ik mensen over mijn ervaringen vertellen en hen aanmoedigen dat als je iets wilt, je alles kunt bereiken zolang je er maar goed genoeg gemotiveerd voor bent. Ik ga ze ook helpen om hun doelen en dromen te bereiken.

Natuurlijk kost dit heel erg veel geld om iets preciezer te zijn: €25.000 en ik kan dat helaas niet alleen bij elkaar krijgen. Daarom ben ik hier om te vragen of jullie mij willen sponsoren. Ieder bedrag is welkom maar willen jullie meer geven, bijvoorbeeld 1000 euro, dan mag er een vlag met jullie naam in de mast hangen, die afwisselend wordt opgehangen. En als jullie 5000 euro sponsoren, dan wordt er permanent een vlag in de mast gehangen. Iedere sponsoring wordt sowieso vermeld op mijn site en op die van School at Sea. School at Sea valt onder de Stichting School For Life en deze heeft een ANBI status.

Tycho Kuppens
18-06-2019

Wat een ongelofelijk bericht

Ik ben gesponsord voor € 15.000. Wat vanmorgen nog een onmogelijke droom leek te zijn, wordt nu toch bijna werkelijkheid! Naast alle bedragen die naast deze site zijn gedoneerd, heb ik nu nog € 7.000 nodig. Ook nog steeds veel geld natuurlijk. Maar echt zo dichtbij. Nu al € 18.000 bij elkaar.

Het is dus niet zinloos. Help mij over de streep, de laatste loodjes komen in zicht. Elke euro telt!

 72 donaties
€ 4.210,00
Doel: € 25.000,00
16%

Deze actie is gesloten.