Tweede naam voor Karsten

Tweede naam voor Karsten | Geld inzamelen
 
 
Tweede naam voor onze zoon Karsten ter ere van zijn vader

Toen onze zoon Karsten, nog geen 4 maanden geleden, geboren werd zag onze wereld er rooskleurig uit. Alles was perfect. Helaas was het van erg korte duur want 2,5 maand later stortte onze wereld volledig in. Kerwin kreeg op zijn 34e verjaardag de diagnose uitgezaaide kanker met de mededeling dat hij niet lang meer te leven zal hebben. 

De angst van ieder (jong) persoon is dat hij vergeten zou gaan worden. Vooral door je nog veel te jonge kind. Het leek mij dan ook heel waardevol om - als verrassing voor Kerwin- te realiseren dat Karsten als tweede naam de naam van zijn vader krijgt. Omdat veel mensen aanbieden om iets te willen doen lijkt het mij een mooi idee om dit met elkaar te realiseren. Doe je mee!?

*Omdat het een verrassing voor Kerwin is kan ik deze actie niet via facebook delen dus als jullie de link ook met vrienden en familie via Whatsapp willen delen heel graag!

**Naamswijzigingen moeten via een advocaat bij de rechtbank aangevraagd worden vandaar de kosten.

 

Blessing
08-03-2019

Jaa het is gelukt! Zowel de rechtbank als de gemeente heeft zo fijn meegewerkt dat we gister al het paspoort van Karsten Kerwin Blessing opgehaald. Een heel bijzonder en beladen moment voor ons💓. Dank jullie wel allemaal! Xx


Blessing
06-01-2019

We begrepen dat ondanks dat het streefbedrag is gehaald er nog mensen willen bijdragen. Super lief! Ik heb de pagina dus weer op actief gezet. Al het extra zullen we op de spaarrekening van Karsten storten 💋


Blessing
06-01-2019

GE-WEL-DIG! Wouw! dat jullie dit allen een mooi idee vinden om aan bij te dragen en zo snel allemaal!

Gezien de situatie kon ik dit niet langer geheim houden voor Kerwin en heb het hem net verteld. Hij vindt het héél mooi dat Karsten zijn naam gaat dragen en dat het op deze manier gerealiseerd gaat worden ontroerd ons!

Ik had al eerder contact gehad met het advocatenkantoor en laat het ze morgen meteen in gang zetten! Zodra we het zwart op wit hebben laat ik het jullie uiteraard weten en gaan wij met z'n drietjes Karsten zijn eerste paspoort aanvragen :D Hoe we de pasfoto gaan maken vraag ik mij alleen nog af :')

Heel veel dank en liefs!

Kerwin en Anika

 


35 donaties
€ 1.745,00
Doel: € 1.500,00
116%

Deze actie is gesloten.