Twee touchscreen digiborden voor Het Koraal

Twee touchscreen digiborden voor Het Koraal | Geld inzamelen
 
 
Help, Het Koraal op Bonaire aan twee touchscreen digiborden!!!

Het Koraal is een kleinschalige school op Bonaire. De school geeft onderwijs op maat aan kinderen met specifieke onderwijsbehoeften. Er is op Bonaire geen speciaal onderwijs waar kinderen naar toe kunnen wanneer het niet lukt in het reguliere onderwijs. Stichting Ieder kind een Talent is sinds augustus 2018 een school gestart voor deze kinderen zodat ook deze leerlingen een eerlijke kans krijgen zich goed te kunnen ontwikkelen. Met het onderwijs op Het Koraal sluiten we aan bij de specifieke onderwijsbehoeften van deze kinderen. Bekostiging vanuit de overheid is echter helaas niet mogelijk omdat de wet daarin op Bonaire niet voorziet. Ouders moeten het onderwijs aan hun kind dus daarom zelf betalen. De school heeft daardoor maar een beperkt budget.

Middels deze actie hoopt Het Koraal geld voor twee prachtige touchscreen digiborden bij elkaar te krijgen zodat ook deze kinderen onderwijs kunnen genieten dat aansluit bij het hedendaags onderwijssysteem. Met uw geld kunnen we ons onderwijs op Het Koraal nog beter afstemmen en kunnen we deze kinderen nog beter begeleiden en ondersteunen. 

Help ons mee en geef ook de kinderen met specifieke onderwijsbehoeften op Bonaire een kans!!! De kinderen op Bonaire verdienen het. Alle beetjes helpen en wij zijn er heel blij mee.

Kijk op onze facebook voor meer informatie van de school; https://www.facebook.com/Het-Koraal-onderwijs-op-maat-aan-kinderen-met-speciale-onderwijsbehoeften-277840749587029/?modal=admin_todo_tour

of mail naar hetkoraalbonaire@gmail.com

Namens het team heel erg bedankt.

Vera Dohmen

directeur Het KoraalEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 835,00

Deze actie is gesloten.