Tuur goes Uganda 2020

Tuur goes Uganda 2020 | Geld inzamelen
 
 
Ik hoop dat ik op dit platform sponsoren kan vinden die mijn stage mogelijk kunnen maken!!

Hallo allemaal!

Ik ben Tuur Vrancken, 17 jaar en zit in Atheneum 6 van het Graaf Huyn College.

Elk jaar is er een mogelijkheid om met school stage in een ontwikkelingsland te gaan lopen. Dit schooljaar ga ik mee 😃 en gaan we met 36 leerlingen naar de groene parel van Afrika🌍: Uganda!

Na het behalen van mijn VWO-diploma wil ik graag in Wageningen de studie Environmental Sciences (milieuwetenschappen) gaan volgen. Uganda spreekt me enorm aan, mede door de natuur🌱. Ik zit dan ook in de “Nature-crew” en hierdoor zal ik ontzettend veel dingen gaan leren die ik in mijn vervolgstudie kan gaan toepassen.

We gaan op diverse plekken samen met lokale leeftijdgenoten (buddy’s) ervaringen uitwisselen💬. Er zijn veel cultuurverschillen en naast het opdoen van levenslessen zal ik vast ook een persoonlijke groei doormaken.

Met onze buddy’s zullen we ook samen sporten⚽️, muziek maken🎵, schilderen, lessen volgen en werken aan verschillende projecten. Het bezoeken van Chimpansees🐒🐒 in het Amazonewoud 🌱is een prachtige afsluiting van de reis.

****Een onderdeel van het hele traject is het bij elkaar verzamelen van sponsorgeld; mede om zo de lokale doelen te realiseren. Het totale sponsorbedrag moet minimaal 1800 euro per leerling zijn. Dit geld wordt o.a. in de projecten gestoken die we gaan ondersteunen en waar we aan mee gaan helpen. Welke projecten is nog niet helemaal duidelijk maar te denken valt aan het opknappen van scholen. Mijn eigen reiskosten betaal ik zelf.****

*******Volg mijn vorderingen op facebook "Tuur Goes Uganda"********

Elk bedrag is van harte welkom! Ik heb nog een lange weg te gaan maar elke donatie, van klein tot groot, helpt erg!!!

Groetjes,
TuurEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 200,00
Doel: € 1.800,00
11%