Tulpen voor Toppers

Tulpen voor Toppers | Geld inzamelen
 
 
Waardering voor de zorgmedewerkers en bijdrage voor onze tulpenboeren

Mijn naam is Karin Wildöer, verpleegkundige en leidinggevende in de zorg. Graag wil ik u meenemen in onderstaand verhaal.

De coronacrisis en de genomen maatregelen maken vele slachtoffers en zorgt voor extra druk op de gezondheidszorg en de zorgmedewerkers. De druk is ernstig hoog. Dit omdat  zorgmedewerkers feitelijk altijd al overuren draaien en dit onder deze omstandigheden dat er alleen maar meer uren worden. Uit ervaring weet ik dat zorgmedewerkers wel door gaan omdat dat in het bloed zit, zij willen er zijn voor andere mensen. Maar dit zijn ook redenen dat we extra zuinig op ze moeten zijn en een extra waardering wel op zijn plaats is. 

Ook ondernemers zijn de dupe en missen inkomsten. De tulpen van de boeren draaien door en leveren niets meer op. De boeren hebben dus momenteel geen inkomsten maar wel kosten voor de opslag van de tulpen of zelfs vernietiging van miljoenen tulpen. Het vernietigen van tulpen is zonde en ik denk dat zij een goede bestemming kunnen krijgen. Namelijk bij al onze zorgmedewerkers. Het maakt daarbij niet uit in welke instelling ze werken.

Hoe mooi zou het zijn als we deze twee onderwerpen bij elkaar kunnen brengen en zo voor wat verzachting en waardering kunnen zorgen voor beide partijen. Daarom deze crowdfundingsactie. 

De tulpen krijgen een plekje in een vaas bij een zorgmedewerker, en de tulpenboeren verkrijgen toch nog een bedrag voor de tulpen zonder dat ze op de vuilnisbelt belanden wat ook nog allemaal kosten met zich meebrengt. 

Kortom Tulpen voor (en van) Toppers!!! 

Door middel van donaties kunnen wij zorgen dat de tulpen een goede bestemming krijgen en dat de tulpenboeren mogelijk toch een compensatie krijgen voor het verlies van inkomsten. 

 

Wie doet er mee om deze actie te laten slagen?

Daarbij hebben we ook vrijwilligers nodig voor vervoer van de tulpen, en het uitdelen van de tulpen.

Uiteraard houden we daarbij rekening met de maatregelen die gelden om het coronavirus niet verder te verspreiden.

 

Wil je meedoen? Kijk op onze website www.tulpenvoortoppers.nl

Een donatie kan via beide website's

 

DANK U WEL namens de zorgmedewerkers en de tulpenboeren!!!

 

 

 

wildoer
15-03-2020

De actie begint steeds meer vormen aan te nemen en ook wordt er al aardig gedoneerd. Daar kan natuurlijk nog veel meer bij.

Vanmiddag is er ene interview geweest met tv noord holland die vanavond of morgen online komt. Dat zal ook veel bekendheid geven.

Ook zijn er veel tulpenbedrijven die mee willen werken. IEdereen is vooral heel positief. Vrijwilligers die de tulpen langs kunnen brengen melden zich ook al maar daar hebben we nog wel meer mensen voor nodig.

Deel vooral het bericht!!


462 donaties
€ 8.855,00

Deze actie is gesloten.