Tuin voor Grasklokje 1 3

Tuin voor Grasklokje 1 3 | Geld inzamelen
 
 

Het is voorjaar. Het zonnetje gaat zich steeds vaker laten zien🌞, de lammetjes dartelen in de wei 🐑en de kuikentjes komen uit hun ei🐣. De bloemetjes gaan groeien en uiteindelijk mooi bloeien🌷. Wat een mooie tijd om naar buiten te gaan!

Dit vinden de bewoners van het Grasklokje 1-3 in Hulsen/Nijverdal ook! Binnen het Grasklokje wonen momenteel 9 mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking. Zij hebben een prachtige tuin achter het huis. Echter kan deze een opknapbeurt gebruiken en kan deze op dit moment niet functioneel ingezet worden.

Samen met familie /begeleiders en vrienden zijn we bezig met geld inzamelen om deze tuin mooi in te kunnen richten. Dit willen we op verschillende manieren doen.

🍞We gaan lekkere cakes bakken  gezamenlijk met de bewoners. Dit doen we nog voor 6 april, en voor 20 mei (2e pinksterdag) Wilt u een cake bij ons bestellen? Dan kunt u een mailtje sturen naar Grasklokje1-3@detwentsezorgcentra. De cakes zijn 4,50 euro. 🍞

Daarnaast willen we u vragen of u uw lege flessen heeft. 🥤 Deze zou u bij ons in mogen leveren. U mag deze rustig aan de deur hangen. We halen het liefst zo veel mogelijk flessen op, we zouden daar super blij mee zijn! 

U kunt ons 2e pinksterdag ook vinden op de Pinkstermarkt bij Kruidenwijk Nijverdal waar we zullen staan met 2 kramen. 

De komende tijd zullen er meer acties komen waarbij we proberen geld in te zamelen. Hiervan houden we jullie op de hoogte door updates te plaatsen. 

Mocht u liever 'zo' willen doneren zijn we daar uiteraard enorm blij mee, en zijn we u super dankbaar!💯❤️

We hopen dat u ons wilt steunen! Alvast heel erg bedankt namens de bewoners van Grasklokje 1-3!!

Linda Ribberink
30-03-2024

3 weken zijn we nu onderweg met de actie!
Wat gaan we als een speer!   We zijn ontzettend dankbaar en blij met alle gulle giften!
De afgelopen week hebben wij ontzettend veel eieren gedoneerd gekregen van mensen van de 1e lagerveldsweg. Ontzettend bedankt voor uw gulle gift!.  
Vandaag kregen we het goede nieuws dat stichting Fonds en stichting Welzijn de steunstichtingen van de organisatie ons een subsidie toekennen voor een mooie grote schommel. We zijn hier ontzettend blij mee! Wat zullen de verschillende bewoners van het Grasklokje 1-3 hier ontzettend veel plezier aan beleven ♡♡♡
Ook de cake bestellingen lopen maar door! En wel zó hard dat we de vraag bijna niet aankunnen!
We gaan de cake bestellingen daarom niet meer doorlopend aannemen. We reserveren nog 2 dagen voor cake bestellingen. Namelijk 6 april en 2e pinksterdag 20 mei. Wilt u nog een lekkere cake bestellen voor deze data dan kunt u deze bestellen op Grasklokje1-3@detwentsezorgcentra.nl   
Maarrr.. ondertussen zijn we er nog niet! Wilt u ons nog verder helpen met deze actie dan zouden we super super dankbaar zijn!
De komende periode gaan we ons richten op de pinkstermarkt die gehouden wordt 2e pinksterdag 20 mei bij De Kruidenwijk Kulturhus Hier zullen we gaan staan met 2 kramen ♡
Daarnaast leveren we nog steeds heeel graag lege flessen in, we zijn dan ook erg dankbaar voor uw giften van de flessen.

Nogmaals heel erg bedankt voor al uw hulp!!


Linda Ribberink
07-03-2024

Wauwwauwwauw!  Wat zijn we overdonderd en blij met alle gulle giften. Wij danken u allen voor uw donaties!

Wij zijn momenteel in de opstartfase voor de acties die wij bedacht hebben en willen als start vast even Rademaker's Poeliersbedrijf Nijverdal enorm danken voor de donatie van maar liefst 100 eieren!

 

Namens de bewoners van Grasklokje 1-3 danken we u allen voor de giften en het actief meedenken! ♡♡162 donaties
€ 4.396,00
Doel: € 10.000,00
43% / 158 dagen te gaan