Trust your intuition...

Trust your intuition... | Geld inzamelen
 
 
Na 7 jaar en 8 operaties besloot ik om verder te gaan met alternatieve geneeswijzen....

7 jaar lang ziekenhuisbezoeken en 8 operaties, dat is niet even kort samengevat.

Een kleine 7 jaar geleden begon het allemaal, een jaar geleden THE worst nightmare... iets wat het niet kon worden was nu keiharde waarheid. Alle zeven operaties ervoor en de zes jaar waar ik altijd mijn hoofd in het diepe zand stak.. het gaat wel weg, positief zijn! Maar zo simpel is het helemaal niet!!

Je eigen lichaam probeert je schreeuwend iets te vertellen maar ik luisterde niet en het enige wat je lichaam dan nog kan doen is extreem schreeuwen om aandacht die het verdient!

Ik verloor ruim 4 liter bloed bij de achtste operatie, wat eigenlijk je hele inhoud is. Ik lag uren op de OK en drie dagen later zag ik letterlijk "het licht" waar men over spreekt als ze de dood in eigen ogen zien.

Nu een jaar later ben ik er nog, nog even positief als altijd. Ik ben de afgelopen jaren koppig en eigenwijs geweest, stelde meerdere keren mijn eigen behandelingsplan op en wandelde mijn eigen pad.. en dat pad kost een hoop centjes!

Het afgelopen jaar kwam kanker op mijn pad en dat is schrikken. het brengt nog elke dag angsten met zich mee, maar daarnaast brengt het ook vele mooie dingen en veranderingen. Toeval bestaat niet, daar ben ik inmiddels wel over uit.

Het zorgstelsel in Nederland zit ietwat vreemd in elkaar en er vallen een hoop behandelingen buiten het pakket, tenzij je zeer aanvullend verzekerd ben. Om mijn lichaam goed te kunnen laten functioneren bezoek ik elke maand een osteopaat en elke week de huidtherapeut voor mijn lymfoedeem. Om mijn immuunsysteem aan te sterken, slik ik diverse supplementen, cbd-sap en gebruik ik een natuurlijk hormoon. Dit alles wordt tot op heden niet vergoed door de verzekeraars. Chemo heeft in mijn situatie een zeer kleine kans op slagen.

Naast deze kosten wil ik samen met mijn gezin het beste uit het leven halen en een zo normaal mogelijk leven leiden. In deze situatie raakte ik ook mijn baan kwijt en zit ik nog in de zw vd UWV, al probeer ik langzaam weer aan het werk te gaan en mezelf om te scholen omdat ik mijn vorige beroep niet meer kan uitvoeren. Het is dus best moeilijk om al deze kosten te dragen en leuke dingen te willen doen.

Daarnaast willen we eigenlijk gezien de situatie z.s.m. onze droomreis waarmaken door 3-4 weken rond te reizen in Zuid-Amerika, het geboorteland van mijn man waar ik nog niet eerder ben geweest.

Helpt u mee met onze zorgkosten en misschien wel onze droom?!

Liefs.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.