Triathlon Deelname Challenge Almere Amsterdam

Triathlon Deelname Challenge Almere Amsterdam | Geld inzamelen
 
 
Ik zamel geld in om samen met een vriend mee te kunnen doen met de halve afstand.

Kan jij mij helpen met de deelname aan deze wedstrijd?

De Challenge Almere-Amsterdam (voorheen Holland Triathlon) is de oudste (hele) triathlon van Europa en de een na oudste van de hele wereld. De wedstrijd is al decennia lang verbonden met de stad Almere en staat in hoog aanzien bij veel triatleten.

Dit jaar wil ik voor de derde keer meedoen aan dit evenement waar ik 1,9 km ga zwemmen, 90 km ga fietsen en 21,1 km ga lopen. Deze editie is extra speciaal, omdat ik met een goede vriend ga racen. Voor hem is het zijn eerste halve triathlon, en dat op zo'n mooi parcours.

Mijn trainingsweken schommelen tussen de 9 en 11 uur, dus ik ben mij goed aan het voorbereiden. Alleen met het inschrijfgeld zoek ik wat hulp.

 

Wie ben ik?
Sinds 2012 doe ik actief triathlon en geef ik ook training. Aan studenten in Leiden geef ik hardlooptraining en ook ben ik begonnen met persoonlijke begeleiding van (tri)atleten. In het dagelijks leven verdeel ik mijn tijd over trainen, training geven, lesgeven op de middelbare school en reddingswerk bij de reddingsbrigade.
Vorig jaar heb ik mee gedaan met het wereldkampioenschap op de olympische afstand in Rotterdam.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

12 donaties
€ 259,00
Doel: € 259,00
100%

Deze actie is gesloten.