Transcendente Meditatie Sidhi program bekend maken

Transcendente Meditatie Sidhi program bekend maken | Geld inzamelen
 
 
Ik wil de TM Sidhi cursus onder jullie aandacht brengen.

Zelf wil ik ook aan de cursus deel nemen, wie helpt mij over de brug?, zelf weet ik als 1% van de wereld bevolking  TM-Sidhi cursus gedaan heeft en de Sidhi meditatie technieken beoefend het een fijt is dat de criminaliteit wezenlijk ook echt afneemt.

Mijn harte wens is er zelf in bij te dragen.

De wereld glijd in mij gevoel ook erg af.

Door onze dagelijkse beoefening van de Transcendente Meditatie techniek hebben we ervaren hoe waardevol ons programma is.
Zeker als we even stilstaan bij de effecten ervan komen we vaak al gauw tot de conclusie: “Wat is er veel gebeurd in die periode! Ik voel me fitter, slaap beter, heb meer plezier in mijn werk, kan beter met m’n omgeving overweg en maak me veel minder zorgen over allerlei dingen waar ik vroeger veel zwaarder aan tilde”.
Als we al wat langer de TM-techniek beoefenen valt het ons gewoonlijk niet meer zo op, maar als we er goed over nadenken, weten we wat voor een kostbaar geschenk we hebben gekregen.
Misschien is de gedachte wel eens opgekomen: “Kan het nog sneller?”

Ja… het TM-Sidhi programma versterkt vele malen de effecten teweeg gebracht door de TM-techniek. Het is een natuurlijke uitbreiding van het Transcendente Meditatie programma voor perfectie in het leven.
Maharishi heeft hier het volgende over gezegd: “Het TM-Sidhi programma traint de bewuste geest om te functioneren vanuit gelukzaligheidsbewustzijn, de zelfrefererende toestand van zuiver bewustzijn, welke het totale potentieel van de Natuurwet is. Het traint het gewaarzijn om op dezelfde zelf-interactieve wijze te functioneren als de intelligentie van de natuur”.

In het TM-Sidhi programma leren we werkzaam te zijn in zuiver bewustzijn, dat de grondtoestand is van het menselijk bewustzijn. Hierdoor zal al ons denken en handelen spontaan in harmonie komen met alle natuurwetten en zullen we ook door de natuurwetten ondersteund worden.
Zo verkrijgen we met het TM-Sidhi programma het vermogen om op moeiteloze wijze al onze wensen te vervullen.

Voor maximale resultaten van deze bijzondere cursus is het vereist dat je 4 keer een gevorderde technieken cursus hebt gedaan. (Ook met 3 gevorderde technieken is het mogelijk om al mee te doen, als je na de TM-Sidhicursus zo snel mogelijk de 4de gevorderde techniek doet).

De eerstvolgende TM-Sidhicursus begint in het weekend van 25 januari 2019.
Als oriëntatie op deze grandioze cursus, die uit 3 weekenden en twee interne weken bestaat is er dit najaar een oriëntatie- en aanbevelingsweekend gepland van 30 november – 2 december in Lelystad.

Hierbij wil ik graag alle mediterenden die belangstelling hebben voor een snelle ontwikkeling van hun bewustzijn uitnodigen om aan dit oriëntatieweekend deel te nemen om je zodoende goed te laten informeren en inspireren over de uniekheid van het TM-Sidhiprogramma inclusief het Yogisch Vliegen. (Ook al kun je niet direct met de in januari startende cursus meedoen, dan ben je voor het oriëntatieweekend van harte welkom).

De data voor de TM-Sidhicursus zijn: 25-27 januari, 15-17 februari en 15-17 maart. De twee interne weken zijn gepland van 5-19 april. De cursusplaats is de TM-Academie in St. Odiliënberg.

De kosten voor de TM-Sidhicursus zijn € 2.550,- en voor studenten € 1.275,- (exclusief verblijfskosten).
 


Voor meer informatie en aanmelding kun je mij bellen op nr. 0320-253290
of mailen: greethesse@tm.nl.
De kosten voor het oriëntatieweekend in Lelystad zijn € 85,- exclusief verblijfskosten.
 
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 310,00
Doel: € 4.900,00
6%

Deze actie is gesloten.