Trainingskamp in Japan voor Ilse de Regt

Trainingskamp in Japan voor Ilse de Regt | Geld inzamelen
 
 
Trainingskamp in Japan voor Ilse de Regt jong tafeltennis talent uit Leiden!

Trainingskamp in Japan

Steun het Crowdfunding Japan-exchange programma!

Inleiding:
In 2016 hebben wij bij onze club Docos tafeltennis een project opgezet voor een trainingskamp in Japan. Japan is een van de grootste tafeltennislanden ter wereld en boekt op dit moment ook erg goede resultaten op het wereldpodium. Nederland ligt qua tafeltennisniveau wat achter en ook de populariteit van de sport is hier op dit moment een stuk minder. Om haar talent optimaal te kunnen benutten zien wij hierin voor jeugdspeler Ilse de Regt (12), een van onze veelbelovende talenten, een uitgelezen kans om in Japan een trainingskamp te volgen. We willen dit project in de zomer van 2019 realiseren. Ilse draait mee in de top bij de Nederlandse meisjes welpen. Zij behaalde bij de afgelopen Nationale Jeugdmeerkampen een welverdiende 5e plaats en behaalde ook vele podiumplekken op andere toernooien. Er zijn al contacten met mensen uit de plaats Gifu in Japan, waar haar coach Kento Nomura eerder trainingskampen heeft gevolgd.

Doel:
Het doel van dit project is dat wij contact leggen met Japanse clubs om zo tot uitwisselingen te komen. Het is de bedoeling is dat er op een gegeven moment ook Japanse jeugdspelers van hoog niveau naar Nederland komen om het spel van de Nederlandse jeugdspelers naar een hoger niveau te tillen.
Dit keer is de keuze gevallen op Ilse de Regt om namens Docos naar een Japans trainingskamp te gaan, omdat zij dit jaar ontzettend veel resultaten heeft geboekt over het hele seizoen. Daarnaast heeft Ilse als enig jeugdlid ontzettend veel klusjes bij Docos gedaan om zo geld in te zamelen om naar Japan te gaan. Op dit moment is Ilse voorlopig ook de enige speelster die een voldoende spelniveau heeft om serieus mee te kunnen doen met de training die wordt gegeven in het Japanse trainingsinstituut.

De palmares van Ilse ziet er als volgt uit:
Nederlandse Kampioenschappen Jeugd Nijmegen – meisjes welpen enkel 3e plaats
Nederlandse Kampioenschappen Jeugd Nijmegen – meisjes welpen dubbel 2e plaats
B-ranglijst toernooi Hoorn – meisjes welpen enkel 1e plaats
A-ranglijsttoernooi Den Haag – meisjes welpen enkel 4e plaats
Doing Integratietoernooi Zoetermeer – senioren B-groep 1e plaats
Nationale Jeugd Meerkampen Panningen – finalepoule 5e plaats

Wat krijg je als donateur van ons terug?
Van de gehele reis maken we een video die op YouTube geplaatst zal worden. Deze video wordt onder meer geplaatst op het kanaal NomuraTrickshots, wat een opkomend populair tafeltenniskanaal is. Onze donateurs zullen in de video onder de aandacht worden gebracht. Daarnaast zullen wij voor de reis een speciaal T-shirt gaan uitbrengen met daarbij de namen van alle donateurs op de rug.

Waar besteden wij het geld aan?
9 overnachtingen bij een hotel op loopafstand van het trainingskamp.
Vervoerskosten binnen Japan.
Vliegtickets retour tussen Amsterdam Schiphol en Chuubu Centrair International Airport.
Bezoek aan bezienswaardigheden in Kyoto, Nara, Inuyama, Oogaki en Gifu.
Trainingsdagen van Ilse de Regt.

Naast Ilse zullen er 2 volwassenen meegaan als begeleiding, waaronder coach Kento Nomura. Voor het bekostigen van de reis en het verblijf is in totaal nog €5.000,- nodig. Om onze doelen te realiseren en dit project tot een groot succes te maken hebben we daarom jouw hulp heel hard nodig. Iedere bijdrage is welkom, hoe klein ook. Help Ilse om haar droom te realiseren!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

16 donaties
€ 280,00
Doel: € 5.000,00
5%

Deze actie is gesloten.