Topmoppies naar Lesbos, Help ons Helpen!

Topmoppies naar Lesbos, Help ons Helpen! | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan onze handen uit de mouwen steken voor vluchtelingen op Lesbos!

Wat zou je doen, als je niet het geluk hebt om te leven in een vrij land. Om te leven in een land zonder oorlog?

In Mei 2020 gaan wij, de topmoppies, een week met onze energie, aandacht en hulp werken in Kara Tepe, een van de vluchtelingenkampen op Lesbos.

We hebben niet de illusie dat we in 1 week de wereld kunnen veranderen, maar misschien kunnen we wel net het verschil maken. 

De behoefte aan hulp verschilt per dag, je kunt denken aan elke dag meer dan 1000 ontbijtjes maken, het uitdelen van basispaketten (voor de nieuwkomers), tenten, droge kleren, en het organiseren van verschillende activiteiten, spelen met de kindjes, zorgen voor een glimlach, een luisterend oor bieden tot helpen bij orde scheppen in de opslag en nog zoveel meer!! 

Because We Carry is 3 jaar geleden opgericht door drie Amsterdamse vriendinnen die niet langer toe wilden kijken, maar iets wilden doen aan de toenemende vluchtelingen problematiek in Lesbos. Nu een paar jaar later staat er een vluchtelingendorp op Lesbos waar mensen terecht kunnen na veelal enorme beproevingen te hebben doorstaan. Op dit moment wonen er meer dan 2000 mensen in het dorp. Ongeveer 30% van de mensen die aankomen op Lesbos zijn kinderen onder de 12 jaar. BWC zorgt er mede voor dat deze mensen zich veilig, menselijk en verbonden voelen. 

We hopen dat velen ons helpen om verandering te brengen in deze verschrikkelijke situatie.

Doneer en help ons het kamp die week draaiende te houden voor al deze mensen!

We heben jullie hard nodig..

Jellie, Berber, Iet, Kyra, Joke en Ellen

Topmoppies
21-01-2020

Wij gaan onze handen uit de mouwen steken voor vluchtelingen op Lesbos!
Steun onze missie en steun Because We Carry..

Organisaties als BWC zorgen er mede voor dat deze mensen zich veilig, menselijk en verbonden voelen. BWC wil met haar werk veiligheid en verbondenheid creëren. Naast het uitdelen van eten, tenten en droge kleren, probeert BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen d.m.v. verschillende projecten en activiteiten. Dit laatste klinkt misschien vaag en zweverig, maar dit maakt een wereld van verschil.9 donaties
€ 240,00
Doel: € 8.000,00
3%