Toekomst voor Nand | Geld inzamelen
 
 

Toekomst voor Nand

De droom is om Nand en mensen zoals hem een toekomst te kunnen beloven.

Onze flinke zoon Nand maakte op 11 augustus 2016, na 9 maanden hoopvol afwachten, ons leven helemaal compleet. Het grote geluk werd echter snel overschaduwd door allerlei kleie en grote medische problemen. Zijn allereerste maanden bracht hij dan ook in een universitair ziekenhuis door.

Na enkele maanden onderzoek bleken Nand zijn problemen te komen van zijn zeldzame afwijking Mowat-Wilson. Nand heeft hierdoor een grote fysieke en mentale handicap. Hij zal bijgevolg steeds afhankelijk zijn van andere.

Om zijn zorg later te kunnen verzekeren heb ik als vader het idee opgevat om een ongeveer 2-jarige financiële cursus aan te vatten. Deze zou mij dan voeldoende zekerheid moeten kunnen geven om hiermee nadien extra geld te kunnen verdienen tot wij zelf niet meer in staat zijn om voor hem te zorgen.

De grote droom is om uiteindelijk voldoende geld te kunnen opzij zetten om een nieuwe opvang te kunnen opstarten voor kinderen en volwassenen als Nand allen een mooie toekomst te kunnen geven. Opdat heel veel ouders zoals ons graag een zekerdere toekomst willen voor hun kind.

Het ontbreekt ons, omwille van de grote medische kosten, aan een "startbudget" om deze cursus aan te vatten.

De jaarprijs bedraagt 2970 euro. Omdat ik enkel deze 2 jaren wens te overbruggen, stel ik het streefdoel op 5940 euro. Gewoon voldoende om, met de nieuw verworven kennis op zak, nadien hard aan de slag te kunnen gaan.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 50,00
Doel: € 5.940,00
0%

Deze actie is gesloten.