To Ride A Dolphin

To Ride A Dolphin | Geld inzamelen
 
 
Dolfijn therapie voor Maud

Zoals jullie weten organiseren we al een aantal jaren verschillende acties om geld op te halen voor Metakids. Dit keer willen we kijken of we iets speciaal voor Maud, de dochter van Sven en Ester, kunnen doen. Metakids is een fantastisch goed doel, maar de ziekte van Maud (NKH) is van een zeer zeldzame aard. Omdat er te weinig kinderen zijn, die aan NKH lijden, wordt er op dit moment weinig onderzoek naar gedaan. En dat is voor ons als ouders teleurstellend. Je voelt je zo machteloos om je kind ziek te zien, terwijl je daar zelf zo weinig aan kunt doen.

Maud is een pienter meisje met veel energie en een eigen willetje, maar ze praat niet tot nauwelijks. Haar communicatie en gedrag is vaak onvoorspelbaar. Het is een cliché maar als ouder(s) zet je alles in het werk om het maximale uit het leven van je kind te halen. Wij (Ester en Sven) kijken naar de mogelijkheden om met Maud dolfijntherapie te gaan volgen. Dolfijntherapie is een unieke therapie om op allerlei manieren - die thuis onmogelijk lijken - vooruitgang te boeken. Met deze Dolfijntherapie hopen wij dat Maud zichzelf beter kan uiten, en mogelijk zelfs beter gaat praten.

Deze dolfijntherapie kost geld, veel geld. Daarom willen we met onze aankomende acties aandacht en vooral geld vragen om deze therapie voor Maud mogelijk te maken. En omdat we ook dit niet alleen kunnen, gaan we dit met de crew van de Metakittrun realiseren. Onder de nieuwe naam “TO RIDE A DOLPHIN” gaan we15 SEPTEMBER een prachtige behendigheidsrally neerzetten, zoals jullie dat van ons gewend zijn! Binnenkort meer info via www.metakittrun.nl.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
56 donaties
€ 3.880,00
Doel: € 15.000,00
25%