Tithandizane youth support organization

Tithandizane youth support organization | Geld inzamelen
 
 
Geef de jongeren in malawi afrika een betere toekomst

Malawi een land in Afrika is een van de armste landen ter wereld. Ruim 65% leeft onder de armoede grens. 

En daarom hebben wij Tithandizane youth support organization opgericht in Balaka. Een plaats in Malawi waar ons hulp echt nodig is. Tithandizane betekend help elkaar in de Malawiaanse taal Chichewa!.

De oprichters zijn Marlou uit Nederland en Damson, Aubrey en Aisha uit Malawi. Gezamelijk al veel ervaring met het werken met jongeren en gezinnen in Malawi..

Gezamelijk hebben we als doel familie's en jongeren een betere toekomst te geven.

Vele jongeren maken hun school niet af (door geld gebrek)en hebben geen werk. Het is dus voor vele familie's echt overleven wanneer je amper geld heb om te eten. 

Om de familie's en jongeren te helpen en ze een betere toekomst te geven vragen we jullie hulp.

Doneer 100 euro en wij zullen een familie helpen een bedrijfje op te starten en te begeleiden. Zo help je een heel gezin. En dat niet alleen want zodra die familie die 100 euro als lening terug heeft betaald aan ons kunnen we hiermee een ander gezin helpen een bedrijf op te starten. Door inkomen kunnen de kinderen naar school en kunnen ze elke dag eten. Een bedrijfje opstarten zal dus meerdere generaties een betere toekomst geven...

Of doneer 30 euro. Hiermee kan 1 tiener voor een jaar naar de middelbare school. Vele jongeren maken amper de basisschool af. Een stap naar de middelbare school vergroot hun kans om een baan te vinden..

Wil je een ander bedrag doneren? Alles is welkom.

Mocht je een donatie willen doen zijn wij je ontzettend dankbaar en kunnen we meer mensen in Malawi helpen.

Marlou zal er in januari 2018 heen gaan voor twee maanden om alles van dicht bij de monitoren.

Op dit moment zijn we al volop aan het voorbereiden en aan het groeien. Geld is dus hard nodig.

Wil je een update ontvangen rondom de vorderingen van het project en wat we met jouw donatiegeld doen. Stuur dan een mailtje naar tithandizaneyouth@gmail.com zo houden we je minimaal 1 keer per maand op de hoogte. Heb je vragen e-mail ons gerust.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.