Tietverdriet

Tietverdriet | Geld inzamelen
 
 
Help Laura in deze moeilijke tijd

Op donderdag 22 februari 2018 liet Laura (28 jaar) een "goedaardig" knobbeltje in haar borst weghalen. Dat goedaardige bleek borstkanker te zijn. Laura blijkt belast te zijn met het erfelijke borstkankergen CHEK2 wat haar 35 - 55% kans geeft op het krijgen van borstkanker. Dit heeft haar doen besluiten om beide borsten weg te laten halen. Op 26 april 2018 zijn haar beide borsten dus ook geamputeerd.
De operatie was geslaagd en ze zou GEEN verdere chemotherapie krijgen tot grote opluchting van Laura. Totdat ze te horen kreeg dat vanwege haar jonge leeftijd en de richtlijnen zij alsnog aan de chemo moet, flinke tegenslag!
En dan komt het volgende.. Volgens meerdere artsen en assistentes zouden de behandelingen VOLLEDIG vergoed worden.

Waarom krijgt ze dan een rekening binnen? "Ja mevrouw, uw ziekenhuis heeft geen contract bij ons, dat betekend dat wij 80% vergoed en u 20% zelf moet betalen."

Laura is inmiddels overgegaan naar een ander ziekenhuis waar de kosten wel volledig vergoed worden.
Neemt niet weg dat zij alsnog zelf 2500/3000 euro zelf moet gaan betalen.
Daarom deze oproep! Laura heeft zonder deze kosten al genoeg aan haar hoofd. 
Laten we aub met z'n allen helpen zodat Laura 1 grote zorg minder heeft.. Laten we haar in deze moeilijke tijd helpen en zorgen dat borstkanker niet nog meer van haar afneemt.

Bij elke gedoneerde 100 euro ga ik (samen met..) in het openbaar wat geks doen, dit word gefilmd en openbaar op social media gedeelt!
Voorbeelden: in m'n onesie naar de sportschool en een les bokzaktraining volgen, tijdens de ochtendspits op het station in een cheerleader outfit mensen aanmoedigen die naar hun werk gaan.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
57 donaties
€ 1.500,00
Doel: € 3.000,00
50%

Deze actie is gesloten.