Ties voor School at Sea

Ties voor School at Sea | Geld inzamelen
 
 
Willen jullie mij helpen mijn doel te bereiken om mee te gaan met School at sea?

Hoi ik ben Ties Schoenmakers,
Ik ben 14 jaar en volg HAVO TTO op het dr.Mollercollege in Waalwijk.
Mijn grootste wens en doel zijn om in oktober (2019) mee te gaan met School at Sea.
Hun tall-ship Thalassa vaart dan met 36 studenten van 4-Havo en 4 en 5-VWO 12000 zeemijl naar Amerika en terug en ik wil onderdeel zijn van deze onderneming!
Door de reis wil ik mezelf beter leren kennen en ontwikkelen, omdat ik nu nog niet weet wat ik met mijn toekomst wil en hoe ik dat kan bereiken hoop ik dat onderweg te ontdekken. Verder ook de wereld, nieuwe culturen, nieuwe mensen en zien wat er beter kan of anders zou moeten en wat ik en mijn generatie daarin kan gaan betekenen. Hoe staat het bijvoorbeeld echt met onze oceanen en wat kunnen wij doen?! Het is geen vakantie reisje, het is hard werken; We volgen onze eigen school en brengen veel van deze lessen in de praktijk aan boord en leren gebaseerd op echte ervaringen, hoe belangrijk het is om gebruik te maken van verschillende talenten in de groep en leiderschap te tonen in moeilijke situaties. Verder leer je het schip bemannen, voor 40 man koken, schoonmaken etc.,.

Ik hoop ook vrienden voor het leven te maken en een super tijd te hebben met de groep; je leeft een half jaar intens samen en doet heel veel ervaringen op met elkaar. Een enorme levensles waar ik zin in heb! Het vergroten van mijn zelfvertrouwen, het vinden van mijn plek in deze wereld. Ontdekken hoe ik echt in het leven sta en wat dat voor de wereld kan betekenen.

kijk op mijn site: www.tiesatsea.nl of voor meer algemene info: www.schoolatsea.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 110,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.