Thuiszorg in Gambia

Thuiszorg in Gambia | Geld inzamelen
 
 
Thuiszorg, home based care, Gambia, medisch, kwetsbaar, ouderen, hulp.

Allereerst zullen we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Shanna Sowe en Babs Gabriel. Beide zijn we al enige jaren vol passie werkzaam in de ouderenzorg. Afgelopen januari zijn we voor het eerst samen afgereisd naar Gambia. 

Tijdens ons verblijf viel het ons op dat er geen zorg beschikbaar is voor kwetsbare/terminale ouderen in de thuissituatie. Veelal kunnen deze ouderen niet naar het medisch kliniek in Latriya komen. Hier is namelijk een medisch kliniek aanwezig vanuit de stichting ''handen inéén voor Gambia'', opgericht door Henk Hendriks en Herbert Damen. Met de hulp van deze stichting en Buurtzorg Nederland willen wij dit project gaan starten. In Gambia zullen wij locale verpleegkundigen opleiden, zodat zij kwalitatief (maatstaven Gambia) goede zorg kunnen leveren. 

Met het geld wat wordt opgehaald willen wij verscheidende dingen doen, zodat het implementeren van de thuiszorg een goede kans van slagen heeft. Zo willen wij medische hulpmiddelen (wondzorgmateriaal, katheters, weegschaal etc.) aanschaffen om de zorg zo optimaal mogelijk te kunnen leveren. Daarnaast zullen wij verscheidene hulpmiddelen van Nederland naar Gambia laten verschepen. 

Uw donatie wordt zeer gewaardeerd en via Facebook zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang van het project.
Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld. 

Namens ons en de kwetsbare ouderen in Gambia alvast hartelijk dank! 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
38 donaties
€ 820,00

Deze actie is gesloten.