Thomas Andriesse for School at Sea

Thomas Andriesse for School at Sea | Geld inzamelen
 
 
Het zou super zijn als jij mij een zeemijl op weg wilt helpen!

Mijn naam is Thomas Andriesse, ik ben 15 jaar oud. Een paar maanden geleden liep ik door mijn school en toen zag ik een poster hangen van School at Sea. Ik heb daar gelijk een foto van gemaakt want ik was al een tijd op zoek naar een mogelijkheid om naar het buitenland te gaan tijdens mijn schooltijd. En ik wist gelijk dat dit helemaal bij mij past. Toen ben ik met school (Vitus College Bussum) gaan praten en daarna met mijn ouders. Zij wilden het allemaal steunen en waren er gelijk enthousiast over.

Het is de bedoeling dat ik leer om zelf het geld bij elkaar te krijgen. Ik heb dus sponsortraining gevolgd via School at Sea, ik heb een website gemaakt en ben nu bedrijven en allerlei mensen aan het benaderen om mij te helpen. 

Waarom wil ik mee? Later wil ik het liefst een grote hulporganisatie oprichten. Deze reis en de ervaringen die ik opdoe zie ik dan ook als een voorbereiding voor later. Het liefst doe ik dingen net iets anders dan anders, ik wil heel erg graag nieuwe mensen en andere culturen leren kennen. En ik geloof dat je op hele andere manieren kunt leren dan alleen maar in het klaslokaal. Dat past ook goed bij mij. Ik wil graag mijn grenzen opzoeken en mijn grenzen leren kennen, dat doe ik ook in sport en in muziek. Ik vind het super super gaaf dat ik mee kan met School at Sea. Ik weet zeker dat het een ervaring voor mijn leven is, waar ik ook heel graag over wil vertellen zodat anderen misschien ook besluiten om iets te doen dat net een beetje anders dan anders is. 

Ik weet sinds kort zeker dat ik mee ga: we vertrekken op 20 oktober 2019 en komen weer thuis op 18 april 2020! We gaan de route van Columbus zeilen met de Thalassa, een grote driemaster. Met 35 andere leerlingen, met docenten en bemanning. En onderweg moet ik varen, wachtlopen, koken, schoonmaken, volg ik 'gewoon' mijn eigen schoolprogramma, doen we excursies en zijn er uitwisselingen met andere scholen op de eilanden waar we aanleggen. Het wordt een super groot avontuur waar ik heel erg veel van ga leren. En ik kan niet wachten tot we gaan! 

Voor nog meer informatie, zie mijn website: https://www.thomas-at-sea.nl

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 370,00
Doel: € 15.000,00
2%

Deze actie is gesloten.