Therapie tegen uitgezaaide prostaatkanker Wensley

Therapie tegen uitgezaaide prostaatkanker Wensley | Geld inzamelen
 
 
Bewezen, maar toch alternatieve therapie voor Wensley's uitgezaaide prostaatkanker.

                                                                                               -  Check de update ↑  -

 

Beste Wensley,

En dan ben je ineens een patiënt in de molen van ziekenhuisbezoek en onderzoeken. Goed nieuws komt er dus niet. Je hebt prostaatkanker met uitzaaiingen. Je levensverwachting wordt door de oncoloog flink ingekort.

Zolang je niet over je kinderen praat, houd je het droog. Want alleen om je kinderen maak jij je zorgen. De rest doet er nu even niet toe.

 

Veel te jong

Hoe oud ben je eigenlijk? Over de 50, dat weet ik, maar exact weet ik het niet. Je ziet er veel jonger uit. Levenslustig. En veel te jong om dood te gaan. Van nature ben je nuchter, vrolijk, gevat en sociaal in de omgang. Je hebt oog voor alle mensen. En iedereen binnen de gemeente waar je werkt, weet wie je bent, ook al werk je hier pas een paar jaar. Van de schoonmakers tot de burgemeester. Je praat met iedereen. Je hebt aandacht voor andermans zorgen en problemen. En zo ken ik je. Zorgzaam en betrokken. Je laatste opdracht hier heb je succesvol afgerond en je bent tegen een nieuwe uitdaging aangelopen, in de slechtst mogelijke zin van het woord. 

Je naaste collega´s vertel je over de diagnose en je neemt in stilte afscheid. Je staat niet graag in de belangstelling en je bent ook niet zielig. Je weet dat het een gevecht wordt, waarvan ze zeggen dat je het dus gaat verliezen.

 

Integrale Geneeskunde

Nou, dat zullen we nog wel zien. Daar ben ik in ieder geval te eigenwijs voor. Ik ben me gaan verdiepen in alternatieve behandelmethoden. Misschien klinkt alternatief wat zweverig, maar dat is het niet. De verzekering dekt alleen de behandelingen niet. En waarom eigenlijk niet? Er is zoveel dat lijkt te werken. Maar laten we die discussie hier niet voeren. Ik bel met klinieken. Ik hoor de verhalen en vind een kliniek in Geldrop. BeterKliniek. Een kliniek die gespecialiseerd is in integrale geneeskunde. Zoals ze het zelf zo mooi zeggen op de website; ze slaan een brug tussen de reguliere en de niet-reguliere geneeskunde. Dat klinkt in ieder geval hoopvol. En ze bieden zelfs meerdere van de behandelmethoden waarover ik wetenschappelijke onderzoeken heb gelezen. Behandelmethoden waar ik in geloof. In een gesprek met deze kliniek hoor ik een geloofwaardig en realistisch verhaal. Het meten van bloedwaarden, het bekijken van eerdere uitslagen en hierop een behandelplan maken. Geen hocus pocus. Niks zweverigs. Ze maken ook geen beloften, maar toch vind ik het hoopvol.

 

De kracht van je eigen lichaam

Ik geloof in de kracht van het eigen lichaam. Met een beetje hulp. Ik geloof echt dat er therapieën zijn waarmee je de kanker kunt remmen, stoppen of misschien zelfs verslaan. En Wensley, ik ben niet bereid om afscheid van je te nemen. En met mij zijn er meer. Want mensen houden van je.

Je ondergaat nu een zware hormoonkuur. Daarna een zware chemokuur? De weg van de reguliere geneeskunde bewandel je, omdat het voor jou een soort van zekerheid biedt. Maar jij zou graag ook die brug over willen naar de niet-reguliere geneeskunde, maar daar is geen geld voor.

 

Ons doel: € 20.000,-

Om de therapieën te kunnen bekostigen is er veel geld nodig. Geen miljoenen maar naar schatting €20.000,-. Dan moet in ieder geval de “quality of life” verbeteren. Je moet je beter gaan voelen. Dat zou al prachtig zijn. Wat mij betreft plakken we nog een jaar of dertig aan je leven. In goede gezondheid. Ik geloof dat het kan Wensley. En je weet dat ik altijd gelijk heb. 

Wensley
24-04-2019

Update

Sinds de start van de campagne enkele weken geleden is er veel veranderd. Je hebt nog steeds uitgezaaide prostaatkanker en aan je fysieke situatie is nog niet heel veel veranderd. Maar toch is er een duidelijk verschil met twee weken geleden.

Vorige week dinsdag zijn we samen met je goede vriend Arrad naar de BeterKliniek in Geldrop gereden om te praten over een alternatieve behandeling. Tijdens het intakegesprek bij de kliniek is er veel veranderd. We hoorden een helder verhaal met een prima uitleg over op welke wijze kanker kan worden bestreden. Gedurende dit gesprek ben jij ook veranderd. Het geloof in “beter” zag ik aan je hele uitstraling, ik zag het bij Arrad en ik voelde het zelf. We hebben een plan. We hebben hoop.

Stap 1 is een gericht bloedonderzoek. Op zoek naar wat er bestreden moet worden. Aan de hand van het bloedonderzoek wordt er vervolgens een compleet behandelplan gemaakt. Je bent begonnen met enkele supplementen en medicijnen waarvan bekend is dat ze in alle gevallen een bijdrage leveren aan de bestrijding van de kanker. De puntjes van de i worden er naar aanleiding van het bloedonderzoek op gezet. We geloven er in. En jij hebt weer hoop.


151 donaties
€ 12.346,00
Doel: € 20.000,00
61%

Deze actie is gesloten.