Theater Escape Spookhuis Tilburg

Theater Escape Spookhuis Tilburg | Geld inzamelen
 
 
Red ons Theater Escape Spookhuis!

Hoihoi!


Even voorstellen;


Ik ben Helena, één van de vrijwilligers en dit jaar ook mede-organisator van het Theater Escape Spookhuis dat in oktober weer in Tilburg (Broekhoven) plaats zou vinden.

Onder het motto "voor de wijk, door de wijk" proberen wij iedereen (en dus ook mensen van buiten Tilburg!) een leuke tijd te bezorgen. Ons doel is dat vooral ook de mensen met een krap budget dit evenement kunnen bezoeken, vandaar dat wij de entree zo laag mogelijk moeten houden.

Wij zijn een groep vrijwilligers en hebben geen enkel winstbejag.
Voor het organiseren van een evenement als dit, is echter wel veel geld nodig. Hiervoor zijn we volledig afhankelijk van sponsoring en giften. Van de wijkraad kregen we vorig jaar nog een leuke subsidie, maar dit jaar is die ineens met meer dan 70% verlaagd.

Daardoor dreigt het dit jaar niet door te kunnen gaan, wat erg jammer is, aangezien we vorig jaar heel veel positieve reacties kregen. Ook zijn er al heel wat mensen, die hebben aangegeven dat ze er zich dit jaar ook weer erg op verheugen.

Vandaar dus dat ik als laatste redmiddel deze actie start in de hoop dat ik zo toch de middelen bijeen kan krijgen en het dit jaar alsnog door kan gaan.

Dus wie helpt ons?

Ontzettend bedankt namens alle vrijwilligers!

Groetjes,

Helena.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 90,00
Doel: € 2.500,00
3%

Deze actie is gesloten.