The Power Of U

The Power Of U | Geld inzamelen
 
 

Stel: Je hebt zangles en je geniet daar enorm van. Het is een uitlaatklep en bij de zangles kun je jezelf echt eventjes laten gaan én je leert! Niet alleen op muzikaal vlak, maar je leert ook jezelf steeds weer een beetje beter kennen. Grenzen opzoeken, uit je comfortzone stappen, kritisch zijn op jezelf maar ook kunnen zeggen: "Dat heb ik goed gedaan!" Zou jij dat dan niet willen laten zien aan je vrienden, familie, kennissen en andere muziek liefhebbers?

The Power Of U is een jaarlijks evenement waar ongeveer 45 zangtalenten (tussen 12 en 70 jaar) een te gek podium krijgen, om alles wat zij hebben geleerd en wat ze in zich hebben te kunnen laten zien. Onder leiding van een band, bestaande uit uitzonderlijk goede professionele muzikanten, mogen zij op het podium van De Pul in Uden knallen. Er is één repetitie van te voren en op de dag zelf is er een doorloop én  worden ze allemaal extra mooi gemaakt door visagistes en haarstylisten. Let's make a show every year!

Zo'n productie kost uiteraard wel wat geld!

- Muzikanten (7 stuks, incl. blazers)

- Met z'n allen eten voor de show + lunch

- De technici van de venue

- Videograaf voor de live registratie

- Geluidsregistratie van de show

- Fotograaf

- Fotoshoot vóór de show, voor hun eigen promotie

- Muzikale workshop voor een extra boost

- Flyers (ontwerpen  + drukken)

Draag jij talent een warm hart toe en wil jij dat zij niet alleen fijne lessen ervaren maar zich óók kunnen laten zien on stage en zich verder kunnen ontwikkelen? Support ons! #ThePowerOfU 

Naast de show eens per jaar, worden er ook andere activiteiten en optredens georganiseerd, mits hier budget voor is. Dus steun ons!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

15 donaties
€ 505,00
Doel: € 2.000,00
25%