The Lost Dogs geef Kamerleden een boek!

The Lost Dogs geef Kamerleden een boek! | Geld inzamelen
 
 
Geef de deelnemers van de hoorzitting Bijtincidenten een boek!

Op 26 april 2007 arresteert de politie van Surry County (VA, United States) Quarterback (Atlanta Falcons/Philadelphia Eagles, vermogen geschat op 130 miljoen USD) Michael Vick op zijn landgoed.
Er worden meer dan 50 honden van zijn Bad Newzz Kennels in beslag genomen, slechts 22 kunnen worden gered en herplaatst door Best Friend Animal Sanctuary.

Hun verhaal over hun redding, nieuwe leven en leven als normale huishond en vriend wordt verteld in dit boek van Jim Gorant.

Nederland, 2018

Een nieuwe wet is in de maak. Het terugdringen van bijtincidenten na de bevriezing van de RAD in 2008 is in de maak. Hondeneigenaren en rasverenigingen houden hun adem in.

Op 24 mei 2018 vindt er een hoorzitting/ronde tafelgesprek plaats tussen de Dierenbescherming, Hondenbescherming, UvU, partijleden, Sacha Gaus ea plaats.
In deze hoorzitting zullen alle partijen hun ideeën en plannen voor het terugdringen van incidenten met honden van bepaalde rassen presenteren.

Wij willen de Kamerleden het boek The Lost Dogs aanbieden.
Vanuit de Nederlandse media is een hetze gestart jegens honden uit het Powerbreedsegment.
Hierdoor is maatschappelijke onrust ontstaan. Door het aanbieden van het boek hopen wij nuance aan te brengen. 


Helpt u ons aan voldoende donaties om deze boeken te kunnen kopen en aan te bieden aan de portefeuillehouders van LNV/Dierenwelzijn binnen de politieke partijen?

Meer informatie over het Ronde Tafelgesprek vindt u hier:


https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/commissievergaderingen/details?id=2018A01103

Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

12 donaties
€ 130,00
Doel: € 500,00
26%

Deze actie is gesloten.