THE LAST RUN SPEELFILM PROJECT

THE LAST RUN SPEELFILM PROJECT | Geld inzamelen
 
 
Speelfilm THE LAST RUN

                                                      —Verhaal—

 

SAMENVATTING

max is een gewone jongen van 17. Na schooltijd gaat hij graag met vrienden in het park hangen, muziek luisteren, gamen met zijn beste vriend Stefan  en zo vaak mogelijk naar de Hardloopbaan.  Max heeft te horen gekregen dat hij erg ziek is maar niemand mag het weten  Want ondanks zijn ziekte en bezorgde ouders wil Max volop genieten van het leven en overal aan meedoen. Als zijn lichaam het steeds vaker laat afweten, dringt het tot hem door dat hij het hardlopen misschien zal moeten opgeven… 

 

Mogen wij even U aandacht.

Misschien heb je al gezien dat we begonnen zijn met filmen. En vraag jij je af waarom wij jouw hulp nodig hebben. Dit is voor één (geweldige) reden: We hadden van te voren nooit kunnen dromen dat dit project zo groot zou kunnen worden nadat onze korte film ingestuurd is naar Kunstbende en we positieve reacties en tips ontvangen hebben om het project nog beter en mooier te maken. waren wij meteen enthousiast om veder te gaan aan dit toffe project. 

Iedereen werkt vrijwillig mee om de film zo mooi mogelijk te maken. Desondanks kost het maken van een film veel geld. Dan moet je vooral denken aan de , hoofdlocaties van de film, de catering, de reiskosten, maar ook een mooie camera.

Het Verhaal is er. Met Uw Hulp kunnen wij het Visual gaan maken. 

 

Helpt U Mee?

 

EEN 'NEE' HEB JE, EEN 'JA' KUN JE KRIJGEN.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.