The dream Help de Grieken naar het EK!

The dream Help de Grieken naar het EK! | Geld inzamelen
 
 
Help het Griekse korfbalteam naar een plek tijdens het EK 2018 in Nederland!

Het Grieks nationale korfbalteam is een droom aan het verwezenlijken; een plekje op het EK 2018 in Nederland. Hoewel korfbal nauwelijks in Griekenland wordt gespeeld is de ploeg zich aan het klaarstomen voor de kwalificaties in Boedapest tijdens het laatste weekend van oktober. De Griekse ploeg ziet korfbal als een sport die door heel Griekenland gespeeld kan worden, maar er moet wel een degelijk niveau zijn. Door zich te kwalificeren voor het EK weten de Grieken zeker dat het korfbal zich in Griekenland enorm gaat ontwikkelen. In de aanloop naar de kwalificaties wil het team zich zo goed mogelijk voorbereiden, wat wordt gedaan door hard te trainen met hulp op afstand vanuit Nederland, alleen dit is niet genoeg..

Het idee is om de Griekse ploeg een periode naar Nederland te halen om zo in Nederland, HET korfballand, ervaring op te doen en zich zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden. Een trainingsprogramma is al in ontwikkeling en het verblijf van de Griekse spelers is rond door de hulp van vele vrijwilligers die zich hiervoor al hebben aangemeld! Helaas zijn de financiele middelen niet daar om de vlucht van Griekenland (en vanuit andere locaties) naar Nederland te bekostigen.

Hierom vragen wij uw hulp! De Griekse ploeg heeft een droom en gaat er alles aan doen om dit waar te maken, help ons hierbij en zorg ervoor dat korfbal ook in Griekenland een belangrijke sport wordt!

Hieronder staan wat foto's om een korte impressie te geven van hoezeer de kwalificaties naar het EK leven binnen de ploeg!  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
32 donaties
€ 460,00

Deze actie is gesloten.