The Blue Room

The Blue Room | Geld inzamelen
 
 
Word u onze nieuwe held?

The Blue Room

Het Bureau is innovatief. Wij zijn goed in wat wij doen: mensen blij naar hun werk laten gaan, sociaal ondernemen en mensen verbinden met een eigen afdeling voor juridische hulp en praktische ondersteuning. Ook voor bedrijven en mensen met een (zeer) klein budget. Daarnaast houden wij inspirerende seminars, schrijven wij spannende verhalen en maken wij leuke blogs. 

Iedere week komen de medewerkers van het Bureau samen in de Blue Room. Hier werken wij aan onze creatieve ideeën, bedenken wij nieuwe strategiëen en spelen wij op de Playstation.

Wat gaan wij doen?

Het Bureau gaat uitbreiden. Wij gaan vier dingen doen:
 
(1) Er komt een bv met een stichting. Hierin komt een leerwerkbedrijf met BBL-trajecten. Dit werkbedrijf wordt begeleid door nieuw aan te nemen medewerkers met een WW, WIA of een rugzak.
(2) Verder bouwen wij onze managementdiensten uit door de opzet van een kenniscentrum voor onze klanten.
(3) Om de verzoeken om rechtshulp en praktiscche ondersteuning op te vangen, trekken wij een medewerker aan en gaan wij vaker een locatie bij u in de buurt huren.
(4) Om onze activiteiten te promoten, starten wij een offline en online marketing-campagne.  
 
Wat krijgt u van ons? 
€ 5
A big virtual hug.
 

€ 25
Een echte verrassing.
 

€ 100
Een halfjaar lang gratis juridisch advies. Dat doen wij dan zonder procedure en wel op de gebieden waar wij verstand van hebben. U ontvangt (vanaf juni) een folder over het hoe en het wat.
 

€ 300 of hoger
Tegenwoordig ontvangt u 0% rente op uw spaargeld. Uw investering heeft direct een positieve impact. Door uw betrokkenheid in combinatie met financieel en maatschappelijk rendement bouwt u mee aan ons bloeiende bedrijf. Bij het Bureau ontvangt u 4% rente op uw lening of u wordt mede-aandeelhouder.
 

Hoe werkt dit? U leent het bedrag uit. Na zes jaar ontvangt u dit bedrag terug vermeerderd met rente. U kunt er ook kiezen om het bedrag en rente om te zetten in (certificaten van) aandelen. Deze achtergestelde converteerbare lening heeft een loopptijd van zes jaar. U zet dan in op de verwachte waardegroei van het Bureau en op de verwachte mogelijkheid om uw certificaten later met winst te verkopen. Het financieel risico is hoog. Daar staat tegenover een kans op hoog rendement bij exponentiële groei.
 

Kiest u voor een lening of mede-aandeelhouderschap? Leest u dan aandachtig de voorwaarden en het investmentsheet. Gaat u naar het contactformulier op www.suresteadviseurs.wordpress.com, vul de gegevens in en dan sturen wij u deze informatie toe. Voor inlichtingen kunt u ons ook bereiken op 024 - 679 2804.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 100.000,00
0%

Deze actie is gesloten.