Testpeople steunt Groasis

Testpeople steunt Groasis | Geld inzamelen
 
 
Testpeople steunt Groasis

In het jubileumjaar van Testpeople zetten we ons extra in voor het goede doel Groasis.

Op dit moment is er op de wereld ruim 2 miljard hectare door de mens veroorzaakte woestijnen. Het zijn gebieden over de hele wereld, waar het lastig is om aan herbebossing te doen wegens o.a. watertekort. Groasis streeft naar de herbebossing van deze gebieden: door het ontwikkelen en implementeren van kosten efficiente oplossingen die de Groasis Ecologische Waterbesparende Technologie wordt genoemd. Deze projecten zorgen dat de armoede in de wereld wordt verminderd, iedereen genoeg voedsel heeft en dat er banen en welvaart wordt gecreeerd.

Groasis werkt met het product Growboxx. De Growboxx is een intelligente, afbreekbare emmer waarmee je 90% minder water nodig hebt om gewassen te laten groeien. De box is zo ontworpen dat het overlevingsprecentage van de plant 90% hoger is dan normaal.

De Growboxx kan voor verschillende projecten worden gebruikt: een groentetuin, boomgaard, ecosysteemherstel en stadsbeplanting. Lees hier meer: https://www.nudge.nl/blog/2017/06/26/een-intelligente-emmer-inzetten-tegen-het-hongerprobleem/.

Wat is ons doel?

Het doel is om gouden aandeelhouder van Groasis te worden. Voor dit aandeel kunnen we 10 Growboxxen doneren inclusief bomen, groenten en Growsafe plantbeschermer aan 30 families!

Hoe gaan we dit doel bereiken?

Dit kan op allerlei manieren: een sponsorloop, het bakken en verkopen van taarten of het geven van een feest/benefietconcert. Er zijn heel veel manieren om geld in te zamelen en iedereen kan kiezen wat ze zelf willen! Voor iedere euro die we inzamelen, zullen we dit vanuit Testpeople verdubbelen tot een maximum van 30.000 euro (van dit bedrag komt dan dus 50% vanuit Testpeople).

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

84 donaties
€ 22.062,00
Doel: € 30.000,00
73%

Deze actie is gesloten.