Tessa en Sanne lopen kilometers voor KWF

Tessa en Sanne lopen kilometers voor KWF | Geld inzamelen
 
 
Tessa en Sanne lopen kilometers voor KWF.

Op zaterdag 25 November gaan Tessa de Ruiter & Sanne Wicherson samen zoveel mogelijk kilometers wandelen om geld in te zamelen voor het KWF kankerbestreiding.

KWF gelooft er namelijk in dat de wereld ooit kanker vrij zal zijn! En daar willen wij graag aan mee helpen. Want helaas komt deze verschrikkelijke ziekte ook in onze privé kringen voor. 

Als sponsor van onze actie kun je via deze actie pagine geld doneren, maar ook als je ons niet via de wandeltoch sposort kun je toch doneren! 100% van de opbrengst doneren wij aan het KWF. 

Onze wandeltocht zal plaats vinden tussen Heerenveen en Willemsoord. Samen gaan we zo ver mogelijk lopen, de eindbestemming is dus nog onbekend! Door zoveel mogelijk donaties te mogen ontvangen, hopen wij de stichting aan het eind van deze maand een zo groot en mooi mogelijk bedrag te kunnen geven. 

 

Benieuwd hoeveel kilometer we uiteindelijk hebben gelopen? Houdt dan deze pagina in de gaten! 26 November zal er een update volgen over hoe het uiteindelijk is verlopen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
29 donaties
€ 340,00

Deze actie is gesloten.