Terug naar meer zelfstandigheid

Terug naar meer zelfstandigheid | Geld inzamelen
 
 
Opvouwbare scootmobiel voor meer zelfstandigheid.

Als jonge vrouw van 40 jaar ben ik 5 jaar geleden getroffen door MS. Mijn wereld is een heel stuk kleiner geworden doordat ik niet meer dan 150 meter kan lopen. Ik verplaats mezelf met een scootmobiel die ik via de WMO heb gekregen. Deze gebruik ik voor boodschappen, fyiso bezoek en andere dingen in mijn woonplaats. In huis loop ik met een rollator

Gaan we echter een dagje weg, dan kan de scootmobiel niet mee en ben ik afhankelijk van een rolstoel. En deze rolstoel moet geduwd worden. Hierdoor ben ik altijd afhankelijk van anderen. Ik zou graag een stukje zelfstandigheid terug willen door tijdens een dagje uit mezelf te kunnen verplaatsen en niet steeds te moeten vragen of iemand mij ergens naartoe wil duwen. Voor mijn kinderen is dit ook fijner als ik zelf naar het toilet kan rijden of in een etalage kan kijken waar zij niet willen kijken.

Deze opvouwbare scootmobiel is helaas flink aan de prijs, iets wat ik zelf nooit bij elkaar gespaard krijg. Vandaar dat ik een beroep op jullie doe. Alle beetjes helpen in de weg naar een stukje zelfstandigheid.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
29 donaties
€ 770,00
Doel: € 1.750,00
44%

Deze actie is gesloten.