Ter nagedachtenis aan Dirk Baron

Ter nagedachtenis aan Dirk Baron | Geld inzamelen
 
 
Draag bij aan het onderzoek van het VUmc Alzheimercentrum naar dementie op jonge leeftijd.

Op 28 november 2017 heeft Dirk op 37-jarige leeftijd afscheid genomen van het leven dat hij zo lief had. Waarmee voor hem, zijn gezin en familie een einde is gekomen aan een tijd van onzekerheid, verdriet, angst en verlies. Een weg die de laatste tijd steeds vaker beheerst werd door de ziekte van Alzheimer. Een ziekte die steeds meer een hoofdrol opeiste en hem daarmee elke keer verder buiten spel zette. Dirk heeft ervoor gekozen om de ziekte niet langer zijn leven te laten bepalen. Een heftig besluit, maar wel een besluit waar Dirk met Dieke en zijn familie naar toe heeft geleefd vanuit de wetenschap dat beter worden geen optie was.

Onderzoek is nodig
Want de ziekte van Alzheimer is, ondanks vele jaren onderzoek, helaas nog steeds niet te genezen. In het VUmc Alzheimercentrum wordt door een groot team mensen onderzoek gedaan, om stukje bij beetje de geheimen van deze vreselijke ziekte te ontrafelen. Zowel van Alzheimer op jonge leeftijd, als andere vormen van vroege dementie. In de laatste weken van zijn leven heeft Dirk besloten zowel vlak voor als na zijn overlijden een bijdrage te willen leveren aan dit belangrijke onderzoek. Een dapper en belangrijk besluit, want Dirk zijn deelname hieraan kan mogelijk voor het ontbrekende puzzelstukje in het onderzoek zorgen. Zodat het voorkomen of genezen van Alzheimer hopelijk dichtbij is. 

Doneer ook
We zijn intens verdrietig dat Dirk er niet meer is. Het feit dat hij een bijdrage levert aan dit belangrijke onderzoek is het enige positieve wat we hieruit kunnen halen. Om dit onderzoek gaande te houden zijn donaties nodig, heel veel. Maar alle kleine beetjes zijn welkom en van grote waarde.

Doneer ook, ter nagedachtenis aan onze lieve Dirk.

Bedankt!

Dieke, Jesse, Isa en alle naaste familie en vrienden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
703 donaties
€ 16.620,00

Deze actie is gesloten.