Ten einde raad, Hulp nodig voor onze hond Leeloo

Ten einde raad, Hulp nodig voor onze hond Leeloo | Geld inzamelen
 
 
Update!

16 mei Update

Lieve allemaal, even een update na een lange tijd!

Het gaat hardstikke goed met Leeloo, ze kan eigenlijk alles weer zoals voor de bult.

Je kunt ook echt merken dat ze opgelucht is dat hij weg is, dankzij jullie donaties konden we de dierenarts betalen.

Het was ontzettend spannend allemaal, ze is tenslotte toch 12, maar verder zo gezond als een vis en levenslustig als een puppie vandaar dat de dierenarts de gok durfde te wagen...

6 weken rustig aandoen op doktersadvies was heel moeilijk voor Leeloo maar inmiddels rolt ze weer door het gras, holt met haar takjes door het park en neemt daarna weer een verfrissende duik tussen de eendjes en ganzen...ze zijn aan haar gewend in het Wilhelmapark ;-)...

Nogmaals heel hartelijk dank aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben! Het is allemaal gelukkig goed gekomen...

Groetjes Marianne.

 

 

 

 

 

 

 

Update 18 maart

Hallo allen, hier weer een update.Gister bij de dierenarts geweest de drain was er helaas vanzelf uitgekomen en de wond produceert nog veel vocht, dus haalt de dierenarts het vocht handmatig weg, het gaat gelukkig verder allemaal voorspoedig met het herstel, alleen nog zeker 4 weken rustig aan voor Leeloo, en iedereen die Leeloo kent weet dat dat moeilijk voor haar is...Leeloo wil rennen en spelen maar dat mag nog even niet. Volgende week weer terug komen om het vocht weer weg te halen, Leeloo houd zich kranig, de wonderhond ;-).

groetjes Marianne

Update: 8 maart

Lieve allemaal, vandaag om 10.30 hebben we haar met de dierenartsen onder narcose gebracht,nu afwachten...! Om 14.00 bellen om te vragen hoe het gaat.

Update 16.35 vetbult is weg alleen om 14.30 bloeding opgetreden, ze zijn nog steeds met haar bezig...operatie gaat duurder worden doneren mag nog steeds! Ik hoop dat ze het red die ouwe taaie.

Update 20.00 , Leeloo net thuis helemaal ingepakt voor de verwarming...vanacht is cruciaal als er dan een bloeding komt...maar ze gaat het redden....morgenochtend wil de dierenarts haar weer zien, die vetbult gezien, woog 2,5 kilo!

update: 9 maart.

Vannacht met weinig slaap goed doorgekomen! Leeloo heeft wat gegeten en gedronken en het ziet er allemaal positief uit! Maandag weer naar de dierenarts voor controle van de drain en wond..., maar we zijn blij dat het tot nu allemaal goed gaat, zeker omdat het gister zo spannend was.

Update: 11 maartHerstel gaat gelukkig erg voorspoedig, Leeloo verveelt zich al, vervelend voor haar maar een goed teken! Ze moet nl nog een week rust houden, niet blaffen, niet spelen en alleen even naar buiten om een poepje/plasje te doen. Maandag weer naar de dierenarts om de wond en de drain te bekijken.

Mede dankzij jullie allemaal is dit mogelijk, ontzettend lief en hoopgevend.Het wordt een lange risicovolle operatie, maar de dierenarts heeft er volop vertrouwen in omdat ze nog zo gezond en levenslustig is...Spannend blijft het nog even, maar door al jullie positiviteit en steun hebben wij hoop en vertrouwen dat alles goed komt!

Ik houd jullie op de hoogte, wij zijn ook namens Leeloo dankbaar en blij! XXX

Marianne

 

 

 

 

Beste lezer's en dierenvrienden,


Ben ten einde raad daarom probeer ik het op deze manier en hoop op de goedheid van de mens.


Onze hond is geen oficiele hulphond, maar is dat wel degelijk voor mijn autistische partner.


Ze heeft een vetbult waar volgens onze vorige dierenarts niets aan te doen was. De laaste 2 weken is de bult echter groter en harder geworden en loop ze moeilijker. Het is zo'n fijne verder gezonde en levenslustige hond, maar deze bult bellemert haar inmiddels enorm.


Gister naar een andere dierenarts geweest voor een second opinion. ze hebben een echo gemaakt en 4 biopten genomen en mogelijk is er toch iets aan te doen. Kosten waren 166 euro en 58 cent.


En de operatie gaat rond de 1000 euro kosten,

door omstandigheden hebben we het geld niet maar ze moet wel zo snel mogelijk geholpen worden liefst direct.


Ben ten einde raad, hoop dat het op deze manier lukt.


Als het lukt hou ik donateurs uiteraard hier op de hoogte.


Marianne

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
53 donaties
€ 1.040,00
Doel: € 1.100,00
94%

Deze actie is gesloten.