Teimen mee met School at Sea

Teimen mee met School at Sea | Geld inzamelen
 
 
Samen met 36 andere leerlingen naar het caribisch gebied zeilen en weer terug in 6 maanden

Hallo, ik ben Teimen.

Ik ben 14 jaar en zit in 3VWO op het Scala College. Mijn droom is om volgend jaar mee te gaan met School At Sea, om op zee mijn school te doen. Maar wat houd dat School at Sea nou in? Ik ga samen met 36 andere leerlingen een zeezeilreis van een half jaar maken naar het Caribisch gebied en weer terug. Op een driemaster uit de Nederlandse vloot genaamd Thalassa. Er gaan vijf bemanningsleden en vijf docenten mee, om ons te helpen met ons schoolwerk en ons te leren hoe we het schip moeten varen. Want het is de bedoeling dat wij het schip varen. Zo gaat de kok na drie maanden van boord en moeten we dus zelf koken. We bezoeken ook veel eilanden. Zo gaan we in groepjes met een kleine hoeveelheid geld door Cuba reizen. Het zeilen lijkt me fantastisch, want ik hou enorm van zeilen. Ook wil ik graag kennis maken met andere culturen. En ik wil zien of ervaren hoe het leven van andere mensen op deze aarde gaat. Het lijkt me super om juist praktisch te leren. In plaats van scheikunde en natuurkunde uit de boeken te leren, kan ik het bij School At Sea meteen in de praktijk brengen. Ik wil later het liefst de toneelwereld in en een geweldige acteur worden. Alleen moet ik daar wel echt zelfvertrouwen voor hebben. Die ik soms nog wel mis. Ik kan goed plannen. Bij School At Sea hoop ik te ontdekken of ik het plannen volhoud en me ook echt aan mijn planning houd. Omdat je in het Nederlandse schoolsysteem al heel snel moet kiezen wat je later wilt gaan doen wil ik nu al ontdekken welke talenten ik nog meer in me heb. En ik wil deze meteen ontwikkelen, aan boord van de Thalassa.

Deze geweldige reis kost alleen wel heel veel geld. Dus daarom vraag ik aan u of u mij wilt sposnoren. Dat kan in geld, maar mischien hebt u ook wel connecties met een bedrijf wat ik zou kunnen benaderen voor sponsoring in ruil voor een goede tegenprestatie. 

Als u mij in geld sponsort, wil ik daar natuurlijk wat voor terug doen. Als u €25 of meer sponsort krijgt u van mij een sleutelhanger met mijn logo erop! U moet dan alleen wel uw e-mail achterlaten zodat ik contact met u kan opnemen en de sleutelhanger kan brengen of opsturen(dan komen er misschien verzendkosten bij). 

Bent u zo geintresseerd in de reis die ik ga maken of wilt u weten hoe u mij nog meer kunt helpen! Dan kunt u kijken op mijn:Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 22.500,00
0%

Deze actie is gesloten.