Team Leighton Coast to Coast 4K For Cancer Run

Team Leighton Coast to Coast 4K For Cancer Run | Geld inzamelen
 
 
In de zomer 2019 ren ik van San Francisco naar Baltimore voor mijn achternichtje Leighton

Mijn naam is Illona Hartman, 23 jaar, en ik studeer civiele techniek aan Ohio University in Athens (OH). Deze universiteit ligt in het Zuid-Oosten van de hartvormige staat in het Noorden van Amerika onder Lake Erie en Canada. Ik zal aankomende zomer (2019) samen met een groep studenten vanuit heel Amerika van kust naar kust gaan lopen om geld in te zamelen voor het Ulman Cancer Fund. Ik zal dit hardloopevenement opdragen aan Leighton van Leeuwen, mijn zieke achternichtje van 7 maanden (geboren in maart 2017) die afgelopen september (2018) de diagnose acute myeloïde leukemie te horen kreeg. Verder draag ik het natuurlijk op aan alle andere slachtoffers en overlevenden van kanker uit mijn (in)directe omgeving. Kanker is namelijk niet een ziekte die iemand alleen doormaakt en beïnvloedt zowel gezinnen als gehele communities. Vandaar dat het Ulman Cancer Fund (UCF) zich inzet voor jongvolwassenen t/m 39 jaar die deze ziekte bevechten aan de hand van mentale, fysieke en financiele steun van UCF. 

UPDATE #3 (08/05/2018)

Ik zal deze zomer niet door Amerika rennen. Pfoe, zo dat is er uit na weken in dubio...Helaas heb ik wat verdrietig nieuws over de 4K run door Amerika. Ik kan deze zomer namelijk niet rennen in verband met blijvende symptomen - o.a. hoofdpijn tijdens lezen, studeren, en het kijken op een (computer)scherm - van mijn traag herstellende hersenschudding van afgelopen maart tijdens een hockey training. Zodoende mag ik al twee maanden niet sporten. Gezien de loop aankomende 17 juni al van start gaat heb ik met pijn in mijn hart de verstandige beslissing genomen om dit jaar niet de 4K for Cancer 2018 met Team Baltimore te gaan lopen. In de plaats van, zal ik nu in de zomer van 2019 voor lieve Leighton en elk andere "(young adult) cancer patient" deze 4000 miles gaan lopen. Omdat ik eigenlijk twee plekken bezet heb gehouden, wil ik proberen de huidige $7200+ aan donaties omhoog te krijgen naar $9000 - hopelijk zelfs mijn ultieme doel van $10,000 - om nog meer aandacht te vragen voor deze rot ziekte. Deze verhalen en patienten, waaronder Leighton Hailey, mogen namelijk NOOIT vergeten worden! 

UPDATE #2 (26/03/2018)

Inmiddels heb ik de $4500 aan donaties ruimschoots gepasseerd wat ontzettend tof! Helaas heb ik ook erg verdrietig nieuws. Iets wat we nooit hadden gehoopt en verwacht om jullie te schrijven is helaas toch waarheid geworden. Ons lieve prinsesje, Leighton Hailey van Leeuwen, is afgelopen maart (2018) overleden aan de gevolgen van leukemie. twee weken na haar eerste verjaardag in het Whilhelmina kinderziekenhuis. In het motto "Those we love don't go away, they walk besides us, every day" zal ik van de zomer nog steeds voor haar gaan lopen. Nu ons prinsesje in slaap gebracht is door een magische fee, is het aan ons om haar (verhaal) levend te houden. Hier zal ik persoonlijk alles aan doen. Kanker is helaas een ziekte die veel te vaak voorkomt en al veel gezinnen kapot heeft gemaakt. Ik zal mij er de komende tijd volledig voor in zetten dat patienten dit gevecht in ieder geval niet alleen hoeven te doorstaan: "we envision a world in which no one faces cancer alone". 

UPDATE #1 (27/12/2017)

Wauw, wat een enthousiasme en mooie woorden van jullie allemaal. Met het bedrag wat ik in Nederland heb opgehaald (momenteel boven de 1000 euro) en hetgene in Amerika mag ik meededelen dat ik momenteel binnen 2 maanden de 4100 dollar heb bereikt! Jullie zijn toppers, onwijs bedankt! 

 

ORIGINELE BERICHT

Naast het inzamelen van geld voor dit grote harloopevenement dwars door Amerika, ben ik ook op zoek naar stamcel donoren. Het is heel makkelijk om je online in te schrijven. Daarnaast is het over de hele wereld waardoor ik ondanks mijn studie in Amerika ook in het internationale databasis sta! 

Het streefbedrag voor deze actie is 4500 dollar. Natuurlijk hoop ik verder te komen dan dit bedrag, maar deze 4500 is de minimale eis voordat ik 16 juni mag starten in San Francisco. De reis zal zich daarna vervolgen door verschillende grote en kleine steden, nataionale parken en universiteiten om in contact te komen met huidige kankerpatienten of overlevenden. De hoogtepunten van deze route zijn onder andere de Golden Gate Bridge, de Eastern Sierra Mountains, de Grand Canyon, het Arches National Park, The Rocky Mountains en de Missouri River. Naast de geografische hoogtepunten komen we in contact met burgers die direct of indirect slachtoffer zijn (geweest) van kanker door het uitvoeren van de volgende activiteiten:

-Het uit mogen geven van “scholarships” aan studenten die direct of indirect lijden aan de gevolgen van kanker.

-Het uidelen van speciaal geschreven “guidebooks” om steun te krijgen tijdens het gevecht tegen kanker.

-Ziekenhuizen bezoeken om huidige patienten een steuntje in de rug te geven.

-Het uidelen van “chemo bags” aan patienten.

-Informatie opdoen en uitwisselen met “cancer centers and research facilities”.

 

Onze accomodaties en voedsel komen volledig voort uit vrijwillige donaties van de communities waarin wij verblijven. Om deze reden gaat 90% van alle donaties van dit evenement rechtstreeks naar de goedwillige activiteiten van UCF! Enkel 4% eindigt bij de management van de stichting wat een onwijs goed business plan is voor een non-profit organisatie! Elk klein beetje wat gedoneerd wordt, is een grote stap op weg naar een kankervrije wereld!

 

Het eindpunt is Baltimore op 3 augustus. Steun jij mijn reis terug naar de oostkust zoals ik Leighton steun? 

 

Mijn reis zal te volgen zijn op mijn online Webblog, FacebookInstagram en Twitter acount. Tevens kunt u via onderstaande link naar de officiele 4K website gaan waar mijn Amerikaanse sponsoractie te zien is en het definitieve eindbedrag. Het geld wat ik via deze website vanuit Nederland kan ophalen wordt namelijk direct vanuit mijn bankrekening gestort naar het Ulman Cancer Fund. Het is natuurlijk ook mogelijk om via de website van de stichting te doneren mocht u in het bezit zijn van een credit card of cheque boek. 

 

4K for Cancer run: het totaal bedrag aan donaties (USA)

 

Wil je liever RECHTSTREEK doneren zonder transactiekosten en dergelijke? Dan kan dit naar onderstaand rekeningnummer ten name van I. Hartman, graag onder vermelding van "DONATIE" en uw naam:

NL76RABO0175830878

 

Namens mij, het Ulman Cancer Fund en Team Leighton dank ik jullie zeer voor uw tijd, moeite en hopelijk goedwillige donatie! 

Mocht je liever een fysieke donatie doen in de zin van voedsel, hardloop spullen of zelfs advertenties om meer aandacht te vragen voor deze actie? Neem dan contact op met Illona Hartman via emailadres wheretwoworldscollide@outlook.com. 

 #teamLeighton #4Kforcancer Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

70 donaties
€ 1.955,00
Doel: € 9.000,00
21%

Deze actie is gesloten.