Team Duuk

Team Duuk | Geld inzamelen
 
 
Duuk is een jongetje van 5 jaar die de ziekte ALL heeft. Leukemie of ook wel bloedkanker.

UPDATE

Duuk is inmiddels 6 jaar oud en is nu 18 maanden bezig met zijn behandeling tegen LEUKEMIE. Het.gaat na een heel zwaar jaar met veel tegenslagen, nu heel goed met Duuk. Nog elke week moet hij voor onderzoek en chemo naar het ziekenhuis. Maar hij gaat ook naar school en speelt met vriendjes. We moeten met elkaar nog 18 maanden door met de behandeling, maar kunnen nu aftellen.

 

Wij als ouders en grootouders en rest van familie willen geld inzamelen voor KIKA. De prognose voor kinderen zoals onze Duuk is nu 80% kans op genezing. Wij willen dolgraag dat ieder kind kan genezen van Leukemie.Daar is veel geld voor nodig.Wij hopen op steun van heel veel mensen, alle kleine beetjes kunnen een groot geheel worden.

Ook voor Duuk is deze actie erg belangrijk. Hij is nog maar 7 maanden bezig met de chemo's en moet nog 2 1/2 jaar. Hierin kan veel gebeuren.

Naast KIKA Hopen wij ook een bijdrage te kunnen leveren aan andere goede doelen die ons aan het hart gaan en die zich inzetten voor kinderen met kanker. o.a Ronald McDonald huis. Stichting Kanjerwens. VOKK.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
121 donaties
€ 2.969,00

Deze actie is gesloten.