Team Dinka Kids

Team Dinka Kids | Geld inzamelen
 
 
Help mee aan onderwijs en onderdak voor de kinderen van Dinka!

Lieve vrienden en familie,

Zoals velen van jullie weten, vertrek ik over een paar weken naar Tanzania om daar 3 maanden vrijwilligerswerk te gaan doen op de Dinka School. Dit is een basisschool waar kwalitatief beter onderwijs wordt gegeven dan dat er nu beschikbaar is in de omgeving. Zij richten zich speciaal op straatkinderen, weeskinderen en kinderen uit arme gezinnen, uit sloppenwijken en van het platteland om ook hen een betere en geschoolde toekomst te bieden. Naast scholing wordt er zonodig ook zorg en onderdak geboden. 

Middels dit project wordt er gewerkt aan basisonderwijs, opvang, mogelijkheid tot hereniging met de familie of geboorteplaats, doorstroming naar de later te bouwen middelbare school, maar ook aan de werkgelegenheid voor de lokale bevolking. 

Om dit te realiseren is er wel sponsoring nodig. Voor €600 per jaar kan er een leerling worden geadopteerd zodat zij in een veilige omgeving met schoon drinkwater, een gezonde maaltijd, liefde, opvoeding en scholing van betere kwaliteit kunnen leven.

Zelf heb ik het voornemen om minimaal één leerling te kunnen adopteren. Als jullie hierbij willen helpen, wat super lief is!!, kunnen jullie geld doneren via deze site. 

Ik ga de komende maanden onwijs mijn best doen om het leven van deze kinderen stukje bij beetje leuker te maken en zal jullie op de hoogte houden. Als je meer info wilt, kan je me altijd een berichtje sturen of kijken op de facebook en site van stichting Dinka (www.dinkakids.com/nl/).

Heel veel liefs,

LindaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 670,00

Deze actie is gesloten.