Team borto steunt Make A Wish!

Team borto steunt Make A Wish! | Geld inzamelen
 
 
Een rally rijden voor het goede doel!

Hoi, wij zijn Mathijs en Menno. Al jaren hebben wij de wens om een keer met z'n 2-en in een oude Citroën een rally te rijden. Een avontuur dat we dit jaar in juni gaan meemaken door mee te doen aan de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition. Een rally van 8500km in onze oude Citroën BX!

Onze grote wens gaat uitkomen en we willen graag dat ook de wensen van anderen uitkomen; zeker de wensen van kinderen die een ernstige of levensbedreigende ziekte hebben! Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte en wil zo kinderen een beetje kracht geven voor de toekomst! Daarom sponsoren wij Make-A-Wish met onze road-trip!

We willen je daarom vragen om de doneer-knop op deze pagina te gebruiken en wat geld over te maken naar ons goede doel. Als je ons liever op een andere manier helpt met geld inzamelen voor Make-A-Wish, neem je dan even contact met ons op? Zo zijn we bijvoorbeeld nog op zoek naar shirt-sponsors en onze auto heeft héél véél ruimte voor stickers. Een royale donatie aan Make-A-Wish kan je als bedrijf dan zomaar een prominente plek op onze bolide opleveren!

Voor meer informatie over onze reis en ons goede doel: https://borto.nl/

De gehele opbrengst van deze doneeractie gaat naar Make-A-Wish Nederland, waarbij wij persoonlijk de transactie-kosten aanvullen die doneeractie.nl rekent voor het aanbieden van hun platform.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
43 donaties
€ 1.665,00
Doel: € 1.250,00
133%

Deze actie is gesloten.