Te jong om aan een bucketlist te beginnen | Geld inzamelen
 
 

Te jong om aan een bucketlist te beginnen


Elena is pas 10 jaar en is afgelopen maandag 17 mei gestart met 25 chemo behandelingen. De dokters hebben aangegeven dat er maar 25% van de kinderen dit winnen. We hopen dat Elena hier 1 van zal zijn. Haar moeder wilt graag veel leuke dingen met haar doen. Disneyland staat hoog op haar lijstje. Vandaar deze actie in de hoop dat ze nog veel leuke dingen voor een lange tijd met haar kan ondernemen. Alle bijdragen worden zeer op prijs gesteld. 

Petra Meijer
02-06-2021

Gisteren kreeg ik een deel van het opgehaalde donaties tot nu toe uitgekeerd. Dat was ook gelijk een reden om even bij Elena binnen te wippen. 600 euro heb ik haar al mogen overhandigen. Deze foto is één dag voor haar behandeling genomen. Ze is zo sterk maar heeft het zo zwaar haar mooie lokken zijn er niet meer. Ze heeft heel veel pijn maar ze zet door. Wij zijn enorm trots op haar.  Namens Elena heel erg bedankt šŸ§”

 #donatie #kanker #chemo #disneyland #fighter 


Petra Meijer
02-06-2021

Petra Meijer
28-05-2021

Elena’s wensenlijst 

Inmiddels is Elena begonnen aan een zeer zwaar behandelingstraject van 25 weken in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Om deze periode hopelijk wat dragelijker te maken voor Elena, het gezin en haar hondje Ice, heeft een groep vrienden het initiatief ‘Cher The Love’ opgestart. Via een crowdfundingsactie wil de groep het zwaar getroffen gezin financieel wat lucht geven in deze moeilijke tijd. Elena heeft een wensenlijst gemaakt van dingen die ze graag zou willen doen. Disneyland Parijs staat met stip bovenaan. 


Petra Meijer
27-05-2021

Stel je voor: je bent een vrolijke en energieke meid van 10 jaar oud. Dol op tiktok, buiten spelen, muziek, dansen, zwemmen en paarden. Je hebt het enorm naar je zin in groep 6 van basisschool de Windroos in Lent. En dan krijg je opeens te horen dat je RMS hebt, een zeldzame vorm van kanker. Tumoren tasten in snel tempo je spieren en weke delen aan. Dit overkwam Elena Kersjes dit voorjaar. Afschuwelijk nieuws voor Elena zelf, haar ouders haar broertje en zusje. In Nederland krijgen zo’n 20-25 kinderen per jaar RMS.


Petra Meijer
25-05-2021

Ik ben heel erg dankbaar voor alle donaties die al binnen zijn gekomen.  We zitten nu op 400 euro van de 1500 euro. Delen en taggen wordt heel erg gewaardeerd. 


43 donaties
€ 960,00
Doel: ā‚¬ 1.500,00
64%

Deze actie is gesloten.