Tas voor de Toekomst

Tas voor de Toekomst | Geld inzamelen
 
 

Één van de mooiste dingen in ons land is dat ieder kind dat in Nederland woont recht heeft op onderwijs. Ook als je uit een arm gezin komt of als vluchteling in ons land de veiligheid hebt gezocht.

Een prachtig systeem, want onderwijs legt de basis voor de rest van je leven.

Naar aanleiding van de vreselijke oorlog zullen er hier veel Oekraïense kinderen worden opgevangen en hopelijk kunnen zij met passend onderwijs en goede begeleiding een nieuwe stap voor de toekomst zetten.

Deze kinderen zijn met weinig hierheen gekomen. Vaak zijn de kleren die ze dragen nog het enige bezit. 

Daarom komen wij graag in aktie voor alle kinderen om ze een goede start te geven op hun nieuwe school. 

Wij willen aan ieder kind een goed gevulde rugtas doneren. Een Tas voor de Toekomst. Met uw hulp kunnen wij deze aktie tot stand brengen. Graag vragen wij daarom om een donatie. Door uw sponsoring kunnen wij deze tassen en de inhoud hiervan inkopen en zullen wij zorg dragen dat deze tassen gedoneerd worden aan de kinderen.

We zullen de tassen per categorie indelen, zodat zowel kinderen van de basisschool als de middelbare school een coole tas kunnen krijgen, gevuld naar de behoefte van de leeftijd van het kind.

Deze tassen zijn oa gevuld met een lunchtrommel, drinkbeker, etui met schrijfgerei en schriften.

De tas vertegenwoordigt een waarde van circa €40,- en word door ons ingekocht en samengesteld. Uiteraard geheel belangeloos en zonder winstoogmerk zullen wij er zorg voor dragen dat deze tassen via de hulpinstanties voor vluchtelingen bij de kinderen zullen worden afgeleverd. Voor nu leggen wij de focus op de kinderen uit Oekraïne, maar wij hopen uiteraard op een breedgedragen steun voor deze aktie, zodat wij onze tassen ook beschikbaar kunnen stellen voor vluchtelingen uit andere landen en zeker niet te vergeten aan de kinderen van minima in onze samenleving. 

 

Geef de kinderen een Tas voor de Toekomst, waar ze hopelijk kostbare lessen en fijne herinneringen in mee kunnen dragen. Ieder kind verdient een kans, want zij zijn onze toekomst.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 585,00
Doel: € 5.000,00
11%