Tanzania Future Stars Academy

Tanzania Future Stars Academy | Geld inzamelen
 
 
Geef kansarme kinderen in Tanzania de kans om kennis te maken sport.

Wie ben ik?

Ik ben Daan Zwierink, ik ben 21 jaar en ben Student aan de ROC van Twente opleiding Sport en Bewegen niveau 4.

 

Wat doe ik?

Ik volg de richting voor bewegingsagoog. Een bewegingsagoog is iemand die zich bezighoudt met het organiseren, ontwikkelen en aanbieden van een sport- en bewegingsaanbod voor mensen met een beperking op lichamelijk, sociaal, emotioneel of cognitief gebied. De begeleiding is gericht op het activeren en optimaliseren van het bewegingsgedrag en de bewegingsvaardigheid. Het kan hierbij gaan om individuele begeleiding of groepstherapie.

 

Wat ga ik doen?

Ik ga 2 maanden naar Tanzania om kansarme kinderen die vooral in armoede leven kennis te laten maken met sport. Ik zal daar mijn steentje bijdragen bij Future Stars Academy. Een voetbalschool die jongen van 6 T/M 20 jaar kennis laat maken met voetbal. Ze krijgen voetbaltrainingen, voetbalclinics en zullen deelnemen aan voetbaltoernooien. Door deze ervaringen word de mentale en fysieke gezondheid gestimuleerd van deze jongeren.

Ook zal ik op een basisschool een format maken voor de bewegingsactiviteiten en gymlessen. Een gymles is voor de kinderen daar niet zo vanzelfsprekend zoals dat hier in Nederland wel is. Ik vind dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen sporten. Mijn doel is dan ook om dit over te over brengen op de school en dat ze hier wat mee kunnen doen als ik weer weg ben.

 

Om dit te kunnen realiseren wil ik jullie vragen mij te ondersteunen met een (kleine) bijdrage. Je bijdrage zorgt ervoor dat kansarme jongeren op een mooie manier kunnen sporten en daarmee de mentale en fysieke gezondheid wordt gestimuleerd.

 

Natuurlijk zal ik jullie allemaal op de hoogte houden van de stand van zaken en als ik daar ben zal ik regelmatig dingen posten zodat jullie zien wat ik met jullie bijdrage allemaal doe. Alvast heel erg bedankt.

Groetjes DaanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
83 donaties
€ 1.580,00
Doel: € 1.500,00
105%

Deze actie is gesloten.