Tanzania Future Stars Acadamy

Tanzania Future Stars Acadamy | Geld inzamelen
 
 
Geef kansarme kinderen in Tanzania de kans om kennis te maken sport.

Wie ben ik?

Ik ben Jop Engelbertink, ik ben 19 jaar en ben Student aan de ROC van Twente opleiding Sport en Bewegen niveau 4.

 

Wat doe ik?

ik doe de stream Sport, Bewegen en Gezondheid. Daarbij helpen ik mensen met het zoveel mogelijk en goed te laten bewegen.


Wat ga ik doen?

Ik ga 2 maanden naar Tanzania om kansarme kinderen die vooral in armoede leven kennis te laten maken met sport. Ik zal daar mijn steentje bijdragen bij de Future Stars Academy. Een voetbalschool die jongen van 6 T/M 20 jaar kennis laat maken met voetbal. Ze krijgen voetbaltrainingen, voetbalclinics en zullen deelnemen aan voetbaltoernooien. Door deze ervaringen word de mentale en fysieke gezondheid gestimuleerd van deze jongeren.
Ook zal ik op een basisschool een format maken voor de bewegingsactiviteiten en gymlessen. Een gymles is voor de kinderen daar niet zo vanzelfsprekend zoals dat hier in Nederland wel is. Ik vind dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen sporten. Mijn doel is dan ook om dit over te over brengen op de school en dat ze hier wat mee kunnen doen als ik weer weg ben. Ik ga dit doen met 2 andere medestudenten.

Om dit te kunnen realiseren wil ik jullie vragen mij te ondersteunen met een (kleine) bijdrage. Je bijdrage zorgt ervoor dat kansarme jongeren op een mooie manier kunnen sporten en daarmee de mentale en fysieke gezondheid wordt gestimuleerd.

Natuurlijk zal ik jullie allemaal op de hoogte houden van de stand van zaken en als ik daar ben zal ik regelmatig dingen posten zodat jullie zien wat ik met jullie bijdrage allemaal doe. Alvast heel erg bedankt

 

Jop EngelbertinkEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
74 donaties
€ 1.580,00
Doel: € 1.500,00
105%

Deze actie is gesloten.