Tandem voor Edwin

Tandem voor Edwin | Geld inzamelen
 
 

Hallo fietsvrienden,

Wij, Alwin en Harold zijn in goed overleg met de vrouw van Edwin deze Crowdfund actie gestart voor onze vriend Edwin Bongaerts. Edwin lijdt aan de oogziekte Retinitis Pigmentosa, waarvan je eerst slechtziend en uiteindelijk blind wordt. Helaas kan Edwin door deze aandoening zijn geliefde hobby niet meer uitoefenen, Edwin was een fervent toerfietser. Op dit moment doen we met een aantal vrienden beurtelings een tandemrit op een geleende zware trekking tandem, wij fungeren dan als piloot, zodat Edwin er toch nog af en toe op uit kan. Edwin heeft in revalidatiecentrum Visio het Loo Erf in Apeldoorn, waar hij leert omgaan met zijn beperking, een rit op een tandem-racefiets gedaan. Hij was hier zo enthousiast over dat wij hem graag zo een fiets gunnen zodat Edwin komende zomer, met piloot er lekker op uit kan op zijn tandem-racefiets om van zijn passie "fietsen" te kunnen blijven genieten. Daar Edwin zijn baan heeft moeten opgeven, en deze fietsen niet goedkoop zijn, willen wij op deze manier dat voor hem mogelijk maken en vragen wij jullie om een bijdrage voor deze fiets. Het allermooist zou zijn hem als grote verrassing deze racetandem aan te bieden dus helpen jullie mee het voor Edwin geheim te houden ?

Alvast hartelijk dank voor jullie bijdrage !!

Groet, Alwin Kerkhof (ZRTC Theo Middelkamp & Toerclub Middelburg), Harold Francke (Toerclub Middelburg), Kees Hage (Toerclub Walcheren)

Alwin Kerkhof
06-11-2022

Iedereen die een donatie heeft gedaan; super bedankt !! In 20 uur ons streefbedrag binnen !! We zijn nu aan het kijken naar een upgrade, bijv een 105 groep i.p.v. Tiagra en hydraulische remmen i.p.v. mechanisch. Doneren mag dus nog steeds 😀

Groetjes; Alwin, Harold en Kees


230 donaties
€ 5.930,00
Doel: € 4.000,00
148%