Tand sanering van Thor de kat

Tand sanering van Thor de kat | Geld inzamelen
 
 
deze lieve kat heeft tand problemen en ik kan helaas niet alle dierenarts kosten betalen

Thor heeft als kitten een virus opgelopen. Hij heeft alle entingen gehad die hij nodig had maar helaas heeft hij het toch gekregen. Nu is hij imiddels 8,5 jaar. Het laatste jaar is zijn gebit al 3 keer gereinigd. Helaas blijft hij last houden van ontstoken tandvlees. De dierenarts heeft nu als advies gegeven om alle tanden er uit te trekken en hem op de prednoral te zetten als basis onderhoud. Ik sta onder bewind en krijg dus een keer per week leefgeld. Daar moet ik alles van doen. Geld voor extra dingen is er helaas niet. Ik hoop dat er mensen zijn die een klein bedrag kunnen bijdragen aan de kosten om mijn kat weer tot de oude te krijgen. Nu zondert hij zich erg veel af omdat hij pijn heeft. Helaas kan ik niet elke keer pijnstiller voor hem blijven kopen. Ik hoop zo dat jullie me kunnen helpen. Is echt een schat van een kat waar ik van hoop nog jaren mee te kunnen leven. Mijn zoon is ook helemaal gek met hem.

gijsbers
15-01-2019

Net terug van de dierenarts. We hebben hem moeten laten inslapen. Hij is vanaf vrijdag alleen maar achter uit gegaan. In overleg met de dierenarts was dit het beste voor hem. We zullen hem vreselijk missen.


gijsbers
11-01-2019

Vandaag met Thor bij de dierenarts geweest. Hij is 300 gram afgevallen. Zijn tandvlees is geheel ontstoken. Hij krijgt nu Prednisolon pillen en Recovery blik voer. Volgende week moet hij op controle. Het tandvlees moet dan minder ontstoken zijn. Hij zal zijn leven lang op de Prednisolon pillen blijven. Als het tandvlees minder ontstoken is hoeft hij niet direct zijn overige tanden te laten trekken. De hoektanden blijven staan. Als er geen verbetering is moet het gebit zo snel mogelijk gedaan worden.

Het donatiebedrag heb ik verhoogt aangezien ik vorige week 12,- voor pijnstiller heb betaald. En nu was de rekening 61,40. Volgende week de controle zal ook rond de 35,- minimaal zijn. En dan moeten we de tanden nog laten trekken. Dat kost 120,-. Dat is zonder eventuele medicatie. Na het tanden trekken krijgen we nog een controle van rond de 35,-. Als het dan nog niet goed is dan moet er een kattenaids en leucose test worden gedaan. Dat is dan weer 35,- consult en 30,- voor de test. Al denk ik zelf dat hij beide niet heeft.

Wat een schatten zijn het toch!

Rekeningen zijn opvraagbaar!8 donaties
€ 135,00
Doel: € 200,00
67%

Deze actie is gesloten.