Tamara op de Logos Hope

Tamara op de Logos Hope | Geld inzamelen
 
 
Steun Tamara met haar wens om Kennis, Hulp, en Hoop uit te delen over de wereld.

Er zijn veel mensen op deze wereld die weinig geld hebben. Maar de grootste armoede die mensen kunnen kennen is het niet hebben van hoop. Hopeloos zijn. Daar wil Tamara wat aan doen.

 

Wat gaat ze doen?

Vertrekkend in Augustus 2017 zal ze voor minstens 2 jaar gaan werken op een schip, de Logos Hope. Ze heeft in Nederland alles op gezegd en zal in Zuid Amerika aan het werk gaan om Kennis, hulp en hoop uit te delen. De Logos Hope is een schip waar ongeveer 400 mensen van over de hele wereld werken met het zelfde doel. Aanboord van het schip is een grote boekwinkel waar tegen een goede prijs kwaliteitsboeken gekocht kunnen worden, maar ook zijn er voorlichtingsprogramma's, theater producties of gewoon een gezellig koffiecorner waar bezoekers kunnen praten met de crew leden!

Ook buiten het schip word hard gewerkt, er worden ondermeer ziekenhuis en gevangenissen bezocht, waterfilters geplaatst of brillen aangemeten. Er word altijd gekeken naar de behoeften van de mensen in het land zelf.

Waarvoor is dat geld nodig?
Twee jaar lang heb ik geen loon, maar toch zijn er kosten, onderdak, eten, maar ook verzekeringen en dergelijke. Iedereen op het schip heeft een achterban die hun sponserd en van dat geld worden die kosten gedekt. Het geschatte bedrag voor mijn tijd op het schip €33000 euro. Een heel stuk is al toegezegd door vrienden en familie, maar er kan altijd meer geld gebruikt worden. Dat geld zie ik persoonlijk niet terug, mocht ik een overschot binnen halen gaat dat allemaal naar de projecten van het schip.

Zelf niet de mogelijkheid om te geven? Deel deze actie dan, hoe meer mensen er bereikt worden hoe beter!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

7 donaties
€ 160,00
Doel: € 10.000,00
1%

Deze actie is gesloten.